Graffitifun Europa
Graffiti muur kinderkamer

Graffiti Muurschilderingen

Ben je op zoek naar een graffiti muurschildering of unieke blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of hal? Wij maken unieke graffiti muurschilderingen naar wens. Alles is mogelijk, ook voor bijvoorbeeld logo’s, winkels, sportscholen en 3D straatschilderingen!

Ook maken wij unieke complete graffiti slaapkamers naar wens, van een graffiti naam tot complete animatie thema graffiti kinderkamers! Een echte graffiti muur in jouw woonkamer, bedrijf, tuin of kinderkamer!

Meer informatie

Graffiti muur schilderingen, precies wat jij zoekt!

Een graffiti muurschildering is dan mogelijk precies wat je zoekt. Het voordeel van een graffiti muurschildering is dat je altijd een uniek kunstwerk in je huis hebt, een kunstwerk dat ook echt onderdeel is van de kamer. Ook kan een graffiti ontwerp altijd op maat gemaakt worden. Bij het aanvragen van een prijs voor een ontwerp zouden we graag horen wat het idee is voor je ontwerp, of welke afbeelding je graag wilt. Ook de grootte van het ontwerp, de locatie en op welke termijn je het ontwerp op je muur wilt hebben zouden we graag van je horen.

In overleg kijken we graag samen met jou naar een geschikt ontwerp. We schetsen het ontwerp op papier en bepalen vervolgens de meest geschikte kleuren. Hierin zijn we erg flexibel. Het mooie van graffiti is ook dat het op allerlei ondergronden aan te brengen is en dus zijn graffiti muurschilderingen overal mogelijk.

De prijzen van een graffiti muurschildering

De prijzen van een graffiti muurschildering kunnen erg verschillen in verband elk ontwerp uniek is en ook de afstand naar de locatie speelt een rol.

Een naam in een gewenste stijl van letters en eigen gekozen kleuren met een versierde achtergrond. Het gaat hierbij om een ontwerp van circa 3 bij 2 meter. Mocht het ontwerp iets groter zijn, dan is dit ook geen probleem.
Prijsindicatie graffiti naam:

€150,- incl. btw

Wil je graag extra figuren toevoegen aan het ontwerp, dit is allemaal ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een auto, een stad of het helemaal versieren van de achtergrond.
Prijsindicatie extra elementen:

€50,- tot €200,- incl. btw

Wij doen ook hele kinderkamers in een bepaald thema als graffiti muur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor thema’s zoals Transformers, Looney Tunes, Voetbal clubs, Zelda, Super Mario, Fortnite of Frozen. Voor de exacte prijzen vragen we je om een prijsopgave aan te vragen voor jouw specifieke wensen.
Prijsindicatie volledige graffiti thema kamer:

€250,- tot €850,- incl. btw

Tijdens onze graffiti workshops is het ook mogelijk om een graffiti naam op een canvas of hout te maken. Op deze manier ervaar je zelf hoe het is om een kunstwerk te maken en heb je een leuke herinnering wanneer je het paneel in je huis ziet hangen.


boek nu je muur!
Graffiti muurschildering

Graffiti muur of kinderkamer

Het mooie van een muurschildering van graffiti in bijvoorbeeld een kinderkamer is dat je er nog vele jaren plezier aan kunt beleven. Een muurschildering van graffiti is een uniek kunstwerk met een persoonlijke toevoeging. Mensen kiezen er vaak voor om een schildering in hun woonkamer of slaapkamer te laten aanbrengen, maar ook een schildering in de tuin op de buitenmuur geeft vaak een prachtig effect en fleurt het geheel erg op! Omdat je zelf mag kiezen welke kleuren en stijl je graag wilt hebben, kun je de schildering helemaal je eigen maken. Wij zorgen dat je wensen tot leven worden gebracht in de vorm van een prachtige creatie. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij toffe graffiti walls maken.

Een hele eigen animatie graffiti thema kamer naar wens of kinderkamer. Hoe tof is dat?!

Wij zijn ook gespecialiseerd in unieke graffiti workshops!

Extra Opties

  • Alles naar eigen wens
  • Meehelpen ter plekke
  • Wij verzorgen alles thuis
  • Kortingen bij een workshop
  • 3D straatschilderingen
  • 3D portretten
  • Streetart
  • Logo's

Verkozen tot beste keus in de benelux!

Inclusief backup artiest inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan. Afspraak= afspraak! Niet tevreden, geld terug!

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Amalia L.Amalia L.
07:13 18 Oct 23
De kinderen vonden het echt top! Mijn oudste dochter noemde het "het beste kinderfeestje ever" en mijn jongste dochter wil als ze 8 wordt hetzelfde doen 🙂
Linda LasotaLinda Lasota
10:31 17 Oct 23
Als je op zoek bent naar een professionele en goed ingerichte graffiti workshop, dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.Mijn dochter wil al een tijdje iets met graffiti doen en dit is een perfecte start om kinderen enthousiast te maken voor graffitikunst.Vond het via Google en na diverse prettige contacten te hebben gehad met de organisatie werd er een datum afgesproken. Onze locatie was gevestigd in Utrecht. Het is een goed geolied team dat iedereen op een prettige en professionele manier ontvangt.Na een korte introductie start de workshop die bestaat uit het bedenken, voorbereiden en uiteindelijk los gaan met de spuitbussen. Echt een leuke ervaring voor kinderen. Na afloop kregen de kinderen ook nog een diploma als bevestiging van hun werk. Een echte aanrader om deze workshop te boeken. Wij komen zeker nog een keer terug!
Karin VeddersKarin Vedders
15:02 16 Oct 23
Informatief, actief, creatief & fun!
Daniel beijnesDaniel beijnes
04:54 16 Oct 23
Aanrader! Leuk om de kids lekker creatief te laten zijn, begeleiding is top, geduldig en vakkundig. Thnx!
n le Noblen le Noble
08:39 12 Oct 23
Workshop met 6 kids in Overschie obv Kim. Jongens vonden het een coole plek, Kim ontzettend sociaal en wist veel te vertellen over graffiti, super creatief bezig geweest en vette 'pieces' gemaakt! Best bdayactivity ever!
Raymond ReebRaymond Reeb
06:48 05 Sep 23
De graffiti workshop geleid door street artist Rachella van Graffiti Fun tijdens het Kaags Kadefeest was werkelijk fenomenaal! Rachella bracht niet alleen haar immense talent mee, maar ook haar enthousiasme en passie voor graffiti spatten van het moment dat de workshop begon tot het moment dat deze eindigde.Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich lieten inspireren door Rachella's talent en de kleurrijke wereld van graffiti. De glimlachen op hun gezichten spraken boekdelen over hoeveel plezier ze hadden tijdens de workshop.
Christa KleinepierChrista Kleinepier
19:58 20 Jun 23
Een heel leuk verjaardagsfeestje gehad met Graffiti fun in Zaandam! Echt een aanrader. Mooie locatie, goede, snelle communicatie, bevlogen artists die met passie bezig zijn en bovenal blije kids, die na een leuke middag trots met hun kunstwerk naar huis kunnen! Heel erg bedankt! Het team was een geoliede machine!
Angela UidamAngela Uidam
12:59 27 Mar 23
Gister het feestje gehad van onze dochter. Door het weer moest het verplaatst worden van het NDSM-terrein in Amsterdam naar het skatepark in Zaandam. Alle communicatie verliep goed. Op locatie was alles top geregeld. Eerst kregen ze een uitleg over de geschiedenis van graffiti. Daarna mochten ze een schets gaan maken en aan de slag met hun graffiti. Ze vonden het allemaal een geweldig feestje en de kunstwerken zijn prachtig geworden!
Justine AgtereekJustine Agtereek
11:02 24 Mar 23
Wat een top ervaring. Wij hebben een kinderfeestje via graffitifun gedaan! Ten eerste is het contact vooraf heel netjes, snel en meedenkend. Bij de NSDM werf is het al een ervaring voor de kids om rond te lopen met alle graffiti muren.Ze krijgen een leuke enthousiaste uitleg over graffiti regels etc en daarna wat ze gaan doen. Ze zijn super lief enthousiast en gezellig. Ze nemen echt de tijd voor elk kind en het resultaat is super gaaf!Tussendoor even tijd voor wat lekkers en rondrennen.Al met al een echte aanrader. Alle kids super happy en trots!
Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.