Graffitifun Europa
Graffiti muur kinderkamer

Graffiti Muurschilderingen

Ben je op zoek naar een graffiti muurschildering of unieke blikvanger in je woonkamer, slaapkamer of hal? Wij maken unieke graffiti muurschilderingen naar wens. Alles is mogelijk, ook voor bijvoorbeeld logo’s, winkels, sportscholen en 3D straatschilderingen!

Ook maken wij unieke complete graffiti slaapkamers naar wens, van een graffiti naam tot complete animatie thema graffiti kinderkamers! Een echte graffiti muur in jouw woonkamer, bedrijf, tuin of kinderkamer!

Meer informatie

Graffiti muur schilderingen, precies wat jij zoekt!

Een graffiti muurschildering is dan mogelijk precies wat je zoekt. Het voordeel van een graffiti muurschildering is dat je altijd een uniek kunstwerk in je huis hebt, een kunstwerk dat ook echt onderdeel is van de kamer. Ook kan een graffiti ontwerp altijd op maat gemaakt worden. Bij het aanvragen van een prijs voor een ontwerp zouden we graag horen wat het idee is voor je ontwerp, of welke afbeelding je graag wilt. Ook de grootte van het ontwerp, de locatie en op welke termijn je het ontwerp op je muur wilt hebben zouden we graag van je horen.

In overleg kijken we graag samen met jou naar een geschikt ontwerp. We schetsen het ontwerp op papier en bepalen vervolgens de meest geschikte kleuren. Hierin zijn we erg flexibel. Het mooie van graffiti is ook dat het op allerlei ondergronden aan te brengen is en dus zijn graffiti muurschilderingen overal mogelijk.

De prijzen van een graffiti muurschildering

De prijzen van een graffiti muurschildering kunnen erg verschillen in verband elk ontwerp uniek is en ook de afstand naar de locatie speelt een rol.

Een naam in een gewenste stijl van letters en eigen gekozen kleuren met een versierde achtergrond. Het gaat hierbij om een ontwerp van circa 3 bij 2 meter. Mocht het ontwerp iets groter zijn, dan is dit ook geen probleem.
Prijsindicatie graffiti naam:

€150,- incl. btw

Wil je graag extra figuren toevoegen aan het ontwerp, dit is allemaal ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een auto, een stad of het helemaal versieren van de achtergrond.
Prijsindicatie extra elementen:

€50,- tot €200,- incl. btw

Wij doen ook hele kinderkamers in een bepaald thema als graffiti muur. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor thema’s zoals Transformers, Looney Tunes, Voetbal clubs, Zelda, Super Mario, Fortnite of Frozen. Voor de exacte prijzen vragen we je om een prijsopgave aan te vragen voor jouw specifieke wensen.
Prijsindicatie volledige graffiti thema kamer:

€250,- tot €850,- incl. btw

Tijdens onze graffiti workshops is het ook mogelijk om een graffiti naam op een canvas of hout te maken. Op deze manier ervaar je zelf hoe het is om een kunstwerk te maken en heb je een leuke herinnering wanneer je het paneel in je huis ziet hangen.


boek nu je muur!
Graffiti muurschildering

Graffiti muur of kinderkamer

Het mooie van een muurschildering van graffiti in bijvoorbeeld een kinderkamer is dat je er nog vele jaren plezier aan kunt beleven. Een muurschildering van graffiti is een uniek kunstwerk met een persoonlijke toevoeging. Mensen kiezen er vaak voor om een schildering in hun woonkamer of slaapkamer te laten aanbrengen, maar ook een schildering in de tuin op de buitenmuur geeft vaak een prachtig effect en fleurt het geheel erg op! Omdat je zelf mag kiezen welke kleuren en stijl je graag wilt hebben, kun je de schildering helemaal je eigen maken. Wij zorgen dat je wensen tot leven worden gebracht in de vorm van een prachtige creatie. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij toffe graffiti walls maken.

Een hele eigen animatie graffiti thema kamer naar wens of kinderkamer. Hoe tof is dat?!

Wij zijn ook gespecialiseerd in unieke graffiti workshops!

Extra Opties

  • Alles naar eigen wens
  • Meehelpen ter plekke
  • Wij verzorgen alles thuis
  • Kortingen bij een workshop
  • 3D straatschilderingen
  • 3D portretten
  • Streetart
  • Logo's

Verkozen tot beste keus in de benelux!

Inclusief backup artiest inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan. Afspraak= afspraak! Niet tevreden, geld terug!

Comments are closed.