Graffitifun Europa
Streetart portret graffiti

Streetart portret en graffiti portretten

Een streetart portret in graffiti helemaal op maat gemaakt naar jouw wensen! Hoe dikke eyecatcher is dat? Wij maken graffiti portretten naar wens!

Een portret laten maken van jouw idool, je grote liefde of kind? Alles is mogelijk bij ons. Op canvas gespoten of geschilderd op een schilderij, in je restaurant, bedrijf of gewoon in huis. Wij verzorgen een compleet portret op de muur, ook mogelijk als schilderij. Wij zijn onder andere in het AD en de Telegraaf geweest met unieke graffiti portretten!

Om een portret te maken is veel ervaring nodig, hier gaat dan ook vaak dagen werk in zitten en jarenlange ervaring. Bij Graffitifun zit je aan het goede adres hiervoor!

Meer informatie

Street art 3D portretten

Met graffiti kan je de mooiste graffiti en streetart kunstwerken met portretten maken. Wij kunnen helemaal naar wens een realistisch portret maken. Dit kan in zowel realistische kleuren als in het zwart wit, helemaal aangepast naar jouw wensen of passend bij jouw interieursfeer. Uiteraard kunnen we ook een combi maken met bijpassende graffiti letters of stijlen.

Een portret kunnen wij zo groot maken als je wil op de muur, maar kunnen wij ook maken op een schilderij of canvas. Ook helemaal in street art 3D stijl en realistisch alsof het gezicht tot leven komt. Het voordeel van een canvas of schilderij is dat je altijd flexibel bent om deze op te hangen waar je wilt of om in de toekomst mee te nemen naar een andere locatie.

Wij kunnen ook andere schilderijen of graffiti muren naar wens maken. Zoals een landschap, maar ook complete graffiti kinderkamers, logo’s en animaties. Ook geven wij graffiti workshops in het maken van portretten, deze zijn op maat aan te vragen en gaan we dieper in hoe we met spuitbussen (of kwast) een portret maken. In overleg kijken we samen met onze klanten naar een compleet ontwerp naar wens.

De prijs van een graffiti portret of workshop

In een graffiti portret gaan vele uren werk zitten en jarenlange ervaring. Dit zijn kunstwerken die niet veel mensen kunnen maken met spuitbus. De graffiti portretten en street art 3D kunstwerken die wij maken zijn heel realistisch en lijken net echt.

Om een goede prijs te kunnen maken hebben wij exacte gegevens nodig zoals de wensen van een portret, grootte, locatie en eventuele voorbeelden van een foto welke nagemaakt dient te worden is helemaal perfect.

Voor dit soort portret opdrachten maken wij een prijs op maat. Dit kan heel erg verschillen per opdracht in verband met de wensen en moeilijkheidsgraad. Ook voor andere kunstwerken zoals een landschap, een tof streetart schilderij en animatie kinderkamers maken wij een prijs op maat.

Een indicatie van een graffiti portret ligt tussen de €500,- en €5.000,- incl. btw

De prijs van een graffiti kunstwerk kan dus per opdracht verschillen en dient op maat aangevraagd te worden.

Vraag gerust informatie bij ons aan voor meer informatie, mogelijkheden en een exacte prijsopgave.


boek nu je muur!
Streetart portret en graffiti portretten schilderen

Graffiti portret schildering

Een uniek portret speciaal gemaakt voor jouw wensen!

Tijdens het maken van onze 3D kunst en portret muurschilderingen is het altijd mogelijk om mee te kijken hoe wij een kunstwerk opbouwen. Dit is erg leuk om te zien, zoals bijvoorbeeld de vele honderden lagen en diverse effecten welke in een portret maken zitten en qua verflagen. Een vlakke en egale ondergrond is zeker wenselijk!

Extra Opties

  • Samen ontwerp maken
  • Masterclas portret schilderen
  • Streetart portret workshops
  • Echt realisme
  • Meehelpne ter plekke
  • 40 jaar ervaring
  • Kortingen bij streetart workshop

Streetart en 3D graffiti portretten!

Wist je dat wij ook graffiti en streetart workshops geven in het maken van portretten en het opzetten van de diverse verflagen en effecten. Boek dus snel een unieke workshop graffiti portretten leren bij Graffitifun en zorg ervoor dat je ook een echte artiest word en breid je kunsten uit met deze masterclas!

Comments are closed.