Graffitifun Europa
Graffiti 3D straatkunst schildering street art 3D

Street art 3D, straatkunst en graffiti streetpainting

Ben je op zoek naar een street art 3D, straatschildering, streetpainting, 3D straatkunst of een graffiti muur? Wij maken unieke graffiti muren, streetpaintings en straatschilderingen naar wens. Alles is mogelijk, een dikke eyecatcher!

Om 3D kunst te maken is veel ervaring nodig en diverse verf- en spuittechnieken.
Check hier onze street art 3D, bij Graffitifun zit goed!

Meer informatie

Street art 3D en straatschilderingen

Een street art in 3D, graffiti straatschildering, 3D straatkunst of een portret is een dikke eyecatcher in een winkelcentrum, een bedrijf of op school. Deze straatschilderingen en streetpaintings zijn een unieke verschijning wat veel bekijks trekt van bezoekers. Of wat dacht je van je favoriete idool op een canvas met graffiti gespoten als portret? Of je favoriete sporter of bokser in je sportschool op de muur? Of gewoon je gezin op een muur thuis met een gezinsportret?! Alles is mogelijk bij Graffitifun!

In overleg kijken we samen met onze klanten naar een compleet ontwerp naar wens.

Prijs van een 3D streetpainting, straatkunstwerk of een unieke straatschildering

Elke opdracht is een unieke eyecatcher en word op maat uitgewerkt en gemaakt. Hierdoor kunnen wij geen vaste prijzen opgeven, hiervoor maken wij prijzen op maat. De prijs kan verschillen door de moeilijkheidsgraad, details, grootte en de locatie.

Wat dacht je van een super toffe kunstwerk in een school, of in een winkelcentrum met een gat en een brug waar je visueel overheen kan lopen? Voorbeelden zie je bij onze foto's. 3D straatkunst is echt een dikke eyecatcher zoals niemand die heeft!

Elk ontwerp is uniek en maatwerk! Voor de exacte prijzen vragen we je om een prijsopgave aan te vragen voor jouw specifieke wensen.
Prijsindicatie volledige straatschildering:

€500,- tot €2.500,- incl. btw

Wij maken 3D straatschilderingen voor bedrijven, events, gemeentes, winkels en winkelcentra. Maar ook voor private events en feesten!

Ook 3D-straat en streetpainting workshops mogelijk!


boek nu je muur!
Graffiti straatschildering

Graffiti straatschildering

Een uniek kunstwerk speciaal gemaakt voor jouw wensen!

Tijdens het maken van onze 3D straatkunst en straatschilderingen is het altijd mogelijk om mee te kijken hoe wij een kunstwerk opbouwen. Dit is erg leuk om te zien, denk hierbij aan de ontwerp- en schetslijnen en de diverse lagen. Een complete straatschilderingen op de grond in 3D word op een bepaalde manier opgebouwd, in zowel diverse stappen als lagen. Erg intressant om dit proces te zien!

Een graffiti 3D kunstwerk op de straat kan gemaakt worden met bijvoorbeeld acrylverf of krijtverf. Dit kan naar wens zowel binnen als buiten en hoelang de straatkunst wenst te blijven zitten.

Extra Opties

  • Alles naar eigen wens
  • Meehelpen ter plekke
  • Wij verzorgen alles op locatie
  • Kortingen bij een workshop
  • Eyecatchers winkelcentrums
  • 3D streetart
  • 3D Logo's en houtwerken

Verkozen tot beste keus in de benelux!

Inclusief backup artiest inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan. Afspraak= afspraak! Meer dan 15 jaar ervaring in 3D kunst! Niet tevreden, geld terug!

Comments are closed.