Graffitifun Europa

Reviews Klanten

Wist je dat Graffitifun de hoogste reviewscore heeft? ⭐⭐⭐⭐⭐
Wij staan in voor onze klanten met hoge kwalitatieve graffiti workshops, bedrijfsuitjes en graffiti kinderfeestjes tegen leuke prijs- kwaliteitverhoudingen. Wij worden vaak gezien als het tofste feestje ooit!

Ook hebben wij in 15 jaar tijd nog nooit aan annulering gehad vanuit onze kant i.v.m. backup- artiesten en 100% garantie op doorgaan als klant. Deze service bieden wij uniek alleen aan als graffiti aanbieder!

Wij hebben honderden positieve reviews op google, social media zoals instagram + facebook en andere review en aanbod sites.
Zie onder een overzicht van onze workshop klanten als referentie en reviews van klanten. Van de kleinste tot de grootste bedrijven van Nederland!

Graffitifun reviews Amsterdam
Graffitifun reviews Utrecht
Review Graffitifun 3
Review Graffitifun 4
Review Graffitifun 5
Review Graffitifun 2

Floor Damen
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

“Het was het allerleukste feestje ever”, aldus onze zoon! De 20 kinderen hebben zich enorm vermaakt en gingen super trots naar huis met hun mooie graffiti plaat! Gaaf om te zien. Alle kinderen kregen genoeg begeleiding van de 2 Graffitifun artiesten. De graffiti platen zullen nog lang op de slaapkamers hangen. Het was TOP!

Eline de Graaf
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Leukste en tofste kinderfeestje ooit volgens mijn zoontje en zijn vriendjes!! Top feestje gehad hier!
Communicatie liep vooraf al super snel en werd direct beantwoord. Na alle reviews was ik toch wel verbaasd, kan dit echt zo tof en aantrekkelijk zijn?! Niks minder waar, de artiesten en Michel hebben dit zeker waar gemaakt!!!

Mereltje Best
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Gaafste feestje dat mijn dochter ooit heeft gevierd! Ik wou dat ze dit in ”mijn tijd” hadden 😋😁
Creativiteit ten top, leuke graffiti artiest als begeleider, mooie locatie onder de brug in Amsterdam en een zonnetje met het team van Graffitifun. Wat wil je nog meer? Aanrader!
Heel erg bedankt voor dit succes!

Talitha Stijnman
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Voor de 10e verjaardag van mijn dochter hebben we een graffiti workshop gedaan. Wat een hit, of zoals mijn dochter zei: ‘Dit was vet cool en het leukste feestje dat ik ooit gehad heb.’ Daan gaf de workshop en hij was super relaxed, vertelde veel en kon de pieces mooi afmaken, zodat elk kind een uniek en profi stuk mee naar huis kreeg, ook als ze het zelf niet zo goed konden. Daarom was elk kind blij! Een aanrader!

Maggie Huisman
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een ontzettend cool gave workshop was dit zeg!!
Kids vonden het helemaal fantastisch 🤩
Duidelijke uitleg, goede begeleiding en een super gezellige en vakkundige medewerker die de panelen super mooi afwerkt, zodat de kids helemaal tevreden waren met hun meesterwerken. Heel erg blij mee het resultaat! We komen zeker nog x terug!!

Mirna Smits
Graffitifun workshops en kinderfeestje (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Super geregeld voor meer dan 300 leerlingen bij ons op school in Wijk bij Duurstede. Graffitifun verzorgde praktijk en theorie lessen in een paar uur voor meer dan 300 leerlingen.
Het was top!!! Goede service en begeleiding, denken met je mee in mogelijkheden. Ook voor de peuters/kleuters was er een leuke manier om kennis te maken met Graffiti. Heel erg bedankt!

Chanine van Kleij
Graffitifun Hall of Fame Amsterdam (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Afgelopen weekend een fantastisch kinderfeestje gehad voor onze 8-jarige zoon! Als een echte graffiti-artist onder de brug een eigen kunstwerk maken, de kids vonden het zeer geslaagd. De toelichting op de graffitiwereld met een tour langs de schilderingen maakte het af. De kids mochten hun eigen kunstwerk meenemen en daar waren ze megatrots op. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een kinderfeestje of workshop!

Susan Outshoorn
Graffitifun Hall of Fame Amsterdam (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Wauw, wat een plek om dat 8ste kinderpartijtje van onze jongste te vieren. Aanloop er naartoe snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie. Op de plek zelf onwijs aardige en enthousiaste gasten. Aan alles merk je dat ze dit zo graag doen! De rondleiding langs de graffiti’s, de verhalen over de do’s en don’ts, de begeleiding met het tekenen en graffiti spuiten en het eindresultaat. Echt heel best geregeld allemaal. Dikke aanrader dit!

Ellen ten Have
Graffitifun Hall of Fame Amsterdam (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

SUPER FEEST! VETSTE FEESTJE! VETTE AANRADER!!
Op zoek naar een uniek en ander kinderfeestje kwamen wij uit bij een graffiti feestje. Na vele andere dure aanbieders en opscheppen over hunzelf en afkraken andere collega graffiti aanbieders kwamen we uit bij Graffitifun, we vonden dit contact fijn en professioneel.
Helder, duidelijke en goede informatie vooraf en ook nog eens leuke prijzen!

Joy van Sprang
Graffitifun Hall of Fame Utrecht (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Gisteren heeft mijn dochter haar 9de verjaardag gevierd bij Graffitifun in Utrecht. Super locatie onder de graffiti brug met veel indrukwekkende kunstwerken en allemaal aardige en behulpzame artiesten. Alle kinderen waren super enthousiast en hebben een mooi kunstwerk gemaakt om mee naar huis te nemen.
Volgens mijn dochter het leukste feestje ooit! Zeker een aanrader dus.

Francis Olaf
Graffitifun Hall of Fame Utrecht (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

‘Graffiti art speaks where words are unable to explain’. Het is anders dan gewend (HELEMAAL SUPER) en zeker het tofste feestje ooit. Je komt terecht in een nieuwe, creatieve wereld waar je 100% jezelf kunt zijn. Goede begeleiding, niet te lang & niet te kort, altijd tijd voor een grap en met alle blije gezichten tot na afloop zeker waar voor je geld. Mooie tastbare herinnering voor altijd. Aanrader dus!

Edit Valk- Kooijmans
Graffitifun Hall of Fame Utrecht (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een super geweldig feestje hebben jullie verzorgd voor mijn dochter en haar vriendinnen. Ze vonden het heel erg leuk en hebben genoten van deze workshop. Ook zijn ze met mooie kunstwerken naar huis gegaan. Mijn dochter is zo enthousiast dat ze volgende keer weer haar feestje bij Graffitifun wil doen. Bedankt voor de goede begeleiding en de leuke en leerzame ochtend.

Marjon Hartman
Kinderfeestje Graffiti Hillegom (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Was een ontzettend toffe graffiti workshop afgelopen zaterdag! Onderweg naar huis vroeg ik: “Wat voor cijfer geven jullie vandaag?” Een dikke 10 gaven ze. Nu een paar dagen later zijn ze nog steeds helemaal vol van de leuke activiteit!
Dat zegt genoeg! Jullie zijn toppers! 🥰

Maartje Noorman
Graffitifun Utrecht (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Het was een geweldig feestje. Precies de goede spanningsboog en heel leuk voor de kinderen. De locatie is een hele leuke graffiti locatie waar de kids hun ogen uitkeken en maar niet genoeg van konden krijgen. Mijn zoon riep ‘het leukste feestje ooit!’ En hij meent dit! Enorme aanrader!

Workshop graffiti school afscheid
Coolste feestje Graffitifun in Amsterdam op een toffe graffiti locatie

Mike Boers
Graffitifun Amsterdam (google)
⭐⭐⭐⭐⭐

Wat een super workshop hebben wij gevolgd hier!
Perfect georganiseerd en toffe begeleiding van de artiesten. Heel enthousiast en alles duidelijk geregeld ook bij reservering.
Wij komen zeker nog keer terug! Top en super bedankt guys!! AANRADER!

Esther de Jong
Kinderfeestjes vergelijker (website reviews)
⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn kids hebben hun leukste kinderfeestje ooit hier gevierd! De voorbereiding en de gehele organisatie was top geregeld!! Zeker een aanrader voor iedereen, zowel de prijs als de hele belevenis. Tijdens de workshop werd alles goed uitgelegd en onder begeleiding werd iedereen goed geholpen. Bedankt!

Fred Jansen
Kinderfeestjes vergelijker (website reviews)
⭐⭐⭐⭐⭐

Goed georganiseerde workshop, heel erg leuk gedaan. Team en workshop komt professioneel over. De vele reviews met leukste partijtje en tofste feestje snap ik zeker wel. Wij hebben dit ook ervaren thxx!

Nicole Klaassen
Kinderfeestjes vergelijker (website reviews)
⭐⭐⭐⭐⭐

Mijn jarige job had afgelopen zaterdag een super feest gehad! De meeste waren zo enthousiast dat zij dit ook allemaal willen voor hun feestje. En vinden dit zelf ook 1 van de beste kinderpartijtjes tot nu toe. 😊

Comments are closed.