Graffitifun Europa
Graffiti bedrijfsuitje en personeelsuitje

Graffiti Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een uniek graffiti bedrijfsuitje en wil je de creativiteit van jezelf en je collega’s optimaal benutten? Overweeg dan eens een graffiti workshop bij Graffitifun!

Graffiti spuiten is een prachtige manier om te werken aan teambuilding. Je leert je collega’s in een informele sfeer nog beter kennen en kunt samen werken aan een uniek groot kunstwerk gezamenlijk of eigen graffiti paneeltje.

Wij organiseren leuke personeelsuitjes en personeelsfeestjes die de onderlinge samenwerking tussen collega’s stimuleert! Met meer dan 15 jaar ervaring tot wel groepen van 1000 man zit je bij ons goed! Een creatieve en origineel graffiti bedrijfsuitje boek je bij Graffitifun!

Plan een workshop

Programma graffiti bedrijfsuitje

Een creatief graffiti bedrijfsuitje bij Graffitifun! Het personeelsuitje graffiti spuiten bieden wij aan als een compleet programma om met je collega’s te ervaren. De workshop zal beginnen met een presentatie en het beantwoorden van vragen. Dit zal ongeveer 10 á 15 minuten in beslag nemen. Na de introductie gaat de workshop verder met het ontwerpen op papier. Hierbij krijgen de deelnemers tips en uitleg over maken van een ontwerp.

Dan is het tijd voor het ontwerpen met graffiti spuitbussen. Iedere deelnemer krijgt een eigen paneel en mag zijn of haar ontwerp spuiten. Je kunt er ook voor kiezen om allemaal op gezamenlijk paneel of een gezamenlijke graffiti muur te werken. Dit laatste is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke teambuildingactiviteit voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje!
Tijdens de workshop worden zij gestimuleerd om samen te werken en om respect te hebben voor de spullen van een ander. Omdat alles inclusief is, hoef je als bedrijf zelf niets te verzorgen.

Tussendoor is er ook tijd voor een kleine pauze met wat drinken en snacks. Verder mag je tijdens de workshop met je collega’s op een echte graffiti muur spuiten en ook krijg je een rondleiding langs 200 tot 1000 meter aan graffiti muren. Dit kan bij ons op locatie, vooral locatie Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Antwerpen en Utrecht zijn aanraders. Iedere deelnemer krijgt na afloop van de workshop een certificaat- diploma van Graffitifun. Na de afsluiting is er nog de kans om een gezamenlijke foto te maken.

Onze graffiti workshop cursus duurt in de meeste gevallen ongeveer 1.30-2.00 uur en kan verschillen per grootte groep en locatie.

De prijzen van graffiti workshops

Bij ons weet je zeker dat we het meest uitgebreide programma aanbieden voor een graffiti bedrijfsuitje, voor de laagste prijs. Hoe meer personen er meedoen, hoe goedkoper we de workshop per persoon kunnen aanbieden.

Wij hebben al 15 jaar ervaring met bedrijfsuitjes van 10 man maar ook tot wel 500 personen in één workshop! Wij kunnen meerdere workshops tegelijk draaien met meerdere artiesten of alles naar wens indelen qua aantallen en grootte van de groepen. Hier baseren wij ook de prijs op, elke aanvraag is dus uniek en maken we een vaste duidelijke en eerlijke prijs op maat.

De prijs per persoon is vanaf €19,50 exclusief BTW. Voor een exacte prijsopgave graag vermelden hoeveel personen, welke locatie en eventuele wens data. Elke workshop is uniek qua aantallen en wensen of verdeling groep(en) dus maken wij altijd een vaste totaalprijs op maat.

Dit is inclusief het gehele programma, de materialen en begeleiding van één of meer professionals. Voor bedrijfsuitjes en workshops naar wens kunnen we ook theorie workshops aanbieden. Alles is mogelijk dus in overleg! Wij gaan zelfs heel Europa door!

Je kunt bij ons achteraf betalen per factuur. Bij ons krijg je nooit te maken met kosten vooraf. Ook bieden wij als enigste aanbieder 100% garantie in verband met extra backup artiesten!

Wil je een graffiti workshop of personeelsuitje op een hoger niveau, zoals meer diepte in de diverse spuit- verflagen, nevel effecten en opbouw animatie en portret kunstwerken. Ook dit bieden wij aan op maat!

Onze graffiti bedrijfsuitjes zijn geschikt voor elk type bedrijf. Wij bieden deze creatieve teamuitjes aan voor kleine en grote bedrijven. Graffiti en fun voor iedereen!


boek nu je teamuitje!
Graffiti bedrijfsuitje

Workshop op onze graffiti locaties of eigen locatie

We hebben graffiti locaties in Amsterdam en Utrecht, een locatie in Nieuw-Vennep, eentje in Vinkeveen, Vleuten, Nieuwegein, Rotterdam, Zaandam en een locatie in Haarlem. Maar ook in België zoals in Gent en Antwerpen! Dit is zeker een aanrader in verband met een echte graffiti ervaring en geen zorgen met slecht weer en nevel. Naast workshops op onze eigen locaties (aanrader), verzorgen we ook workshops bij jullie eigen bedrijf. Wanneer je hiervoor kiest, hoef je ook niets voor te bereiden. Wanneer we bij jullie op locatie komen, verzorgen wij naast de materialen ook de benodigde afdekmaterialen.

Luxe extra Opties

  • Extra inzet artiesten
  • Programma opzet naar wens
  • Grote kunstwerken samen
  • Teambuilding opdrachten
  • Gezamenlijk op een grote muur
  • Verbinding met collega's

Verkozen tot beste keus in de benelux!

Inclusief backup artiest(en) inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan. Altijd zekerheid voor jou en je collega's... zodat je weet dat als jij dit regelt je goed zit en zonder zorgen!

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Amalia L.Amalia L.
07:13 18 Oct 23
De kinderen vonden het echt top! Mijn oudste dochter noemde het "het beste kinderfeestje ever" en mijn jongste dochter wil als ze 8 wordt hetzelfde doen 🙂
Linda LasotaLinda Lasota
10:31 17 Oct 23
Als je op zoek bent naar een professionele en goed ingerichte graffiti workshop, dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.Mijn dochter wil al een tijdje iets met graffiti doen en dit is een perfecte start om kinderen enthousiast te maken voor graffitikunst.Vond het via Google en na diverse prettige contacten te hebben gehad met de organisatie werd er een datum afgesproken. Onze locatie was gevestigd in Utrecht. Het is een goed geolied team dat iedereen op een prettige en professionele manier ontvangt.Na een korte introductie start de workshop die bestaat uit het bedenken, voorbereiden en uiteindelijk los gaan met de spuitbussen. Echt een leuke ervaring voor kinderen. Na afloop kregen de kinderen ook nog een diploma als bevestiging van hun werk. Een echte aanrader om deze workshop te boeken. Wij komen zeker nog een keer terug!
Karin VeddersKarin Vedders
15:02 16 Oct 23
Informatief, actief, creatief & fun!
Daniel beijnesDaniel beijnes
04:54 16 Oct 23
Aanrader! Leuk om de kids lekker creatief te laten zijn, begeleiding is top, geduldig en vakkundig. Thnx!
n le Noblen le Noble
08:39 12 Oct 23
Workshop met 6 kids in Overschie obv Kim. Jongens vonden het een coole plek, Kim ontzettend sociaal en wist veel te vertellen over graffiti, super creatief bezig geweest en vette 'pieces' gemaakt! Best bdayactivity ever!
Raymond ReebRaymond Reeb
06:48 05 Sep 23
De graffiti workshop geleid door street artist Rachella van Graffiti Fun tijdens het Kaags Kadefeest was werkelijk fenomenaal! Rachella bracht niet alleen haar immense talent mee, maar ook haar enthousiasme en passie voor graffiti spatten van het moment dat de workshop begon tot het moment dat deze eindigde.Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich lieten inspireren door Rachella's talent en de kleurrijke wereld van graffiti. De glimlachen op hun gezichten spraken boekdelen over hoeveel plezier ze hadden tijdens de workshop.
Christa KleinepierChrista Kleinepier
19:58 20 Jun 23
Een heel leuk verjaardagsfeestje gehad met Graffiti fun in Zaandam! Echt een aanrader. Mooie locatie, goede, snelle communicatie, bevlogen artists die met passie bezig zijn en bovenal blije kids, die na een leuke middag trots met hun kunstwerk naar huis kunnen! Heel erg bedankt! Het team was een geoliede machine!
Angela UidamAngela Uidam
12:59 27 Mar 23
Gister het feestje gehad van onze dochter. Door het weer moest het verplaatst worden van het NDSM-terrein in Amsterdam naar het skatepark in Zaandam. Alle communicatie verliep goed. Op locatie was alles top geregeld. Eerst kregen ze een uitleg over de geschiedenis van graffiti. Daarna mochten ze een schets gaan maken en aan de slag met hun graffiti. Ze vonden het allemaal een geweldig feestje en de kunstwerken zijn prachtig geworden!
Justine AgtereekJustine Agtereek
11:02 24 Mar 23
Wat een top ervaring. Wij hebben een kinderfeestje via graffitifun gedaan! Ten eerste is het contact vooraf heel netjes, snel en meedenkend. Bij de NSDM werf is het al een ervaring voor de kids om rond te lopen met alle graffiti muren.Ze krijgen een leuke enthousiaste uitleg over graffiti regels etc en daarna wat ze gaan doen. Ze zijn super lief enthousiast en gezellig. Ze nemen echt de tijd voor elk kind en het resultaat is super gaaf!Tussendoor even tijd voor wat lekkers en rondrennen.Al met al een echte aanrader. Alle kids super happy en trots!
Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.