Graffitifun Europa
Graffiti bedrijfsuitje en personeelsuitje

Graffiti Bedrijfsuitje

Ben je op zoek naar een uniek graffiti bedrijfsuitje en wil je de creativiteit van jezelf en je collega’s optimaal benutten? Overweeg dan eens een graffiti workshop bij Graffitifun!

Graffiti spuiten is een prachtige manier om te werken aan teambuilding. Je leert je collega’s in een informele sfeer nog beter kennen en kunt samen werken aan een uniek groot kunstwerk gezamenlijk of eigen graffiti paneeltje.

Wij organiseren leuke personeelsuitjes en personeelsfeestjes die de onderlinge samenwerking tussen collega’s stimuleert! Met meer dan 15 jaar ervaring tot wel groepen van 1000 man zit je bij ons goed! Een creatieve en origineel graffiti bedrijfsuitje boek je bij Graffitifun!

Plan een workshop

Programma graffiti bedrijfsuitje

Een creatief graffiti bedrijfsuitje bij Graffitifun! Het personeelsuitje graffiti spuiten bieden wij aan als een compleet programma om met je collega’s te ervaren. De workshop zal beginnen met een presentatie en het beantwoorden van vragen. Dit zal ongeveer 10 á 15 minuten in beslag nemen. Na de introductie gaat de workshop verder met het ontwerpen op papier. Hierbij krijgen de deelnemers tips en uitleg over maken van een ontwerp.

Dan is het tijd voor het ontwerpen met graffiti spuitbussen. Iedere deelnemer krijgt een eigen paneel en mag zijn of haar ontwerp spuiten. Je kunt er ook voor kiezen om allemaal op gezamenlijk paneel of een gezamenlijke graffiti muur te werken. Dit laatste is zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke teambuildingactiviteit voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje!
Tijdens de workshop worden zij gestimuleerd om samen te werken en om respect te hebben voor de spullen van een ander. Omdat alles inclusief is, hoef je als bedrijf zelf niets te verzorgen.

Tussendoor is er ook tijd voor een kleine pauze met wat drinken en snacks. Verder mag je tijdens de workshop met je collega’s op een echte graffiti muur spuiten en ook krijg je een rondleiding langs 200 tot 1000 meter aan graffiti muren. Dit kan bij ons op locatie, vooral locatie Amsterdam, Rotterdam, Zaandam, Antwerpen en Utrecht zijn aanraders. Iedere deelnemer krijgt na afloop van de workshop een certificaat- diploma van Graffitifun. Na de afsluiting is er nog de kans om een gezamenlijke foto te maken.

Onze graffiti workshop cursus duurt in de meeste gevallen ongeveer 1.30-2.00 uur en kan verschillen per grootte groep en locatie.

De prijzen van graffiti workshops

Bij ons weet je zeker dat we het meest uitgebreide programma aanbieden voor een graffiti bedrijfsuitje, voor de laagste prijs. Hoe meer personen er meedoen, hoe goedkoper we de workshop per persoon kunnen aanbieden.

Wij hebben al 15 jaar ervaring met bedrijfsuitjes van 10 man maar ook tot wel 500 personen in één workshop! Wij kunnen meerdere workshops tegelijk draaien met meerdere artiesten of alles naar wens indelen qua aantallen en grootte van de groepen. Hier baseren wij ook de prijs op, elke aanvraag is dus uniek en maken we een vaste duidelijke en eerlijke prijs op maat.

De prijs per persoon is vanaf €16,50 exclusief BTW. Voor een exacte prijsopgave graag vermelden hoeveel personen, welke locatie en eventuele wens data. Elke workshop is uniek qua aantallen en wensen of verdeling groep(en) dus maken wij altijd een vaste totaalprijs op maat.

Dit is inclusief het gehele programma, de materialen en begeleiding van één of meer professionals. Voor bedrijfsuitjes en workshops naar wens kunnen we ook theorie workshops aanbieden. Alles is mogelijk dus in overleg! Wij gaan zelfs heel Europa door!

Je kunt bij ons achteraf betalen per factuur. Bij ons krijg je nooit te maken met kosten vooraf. Ook bieden wij als enigste aanbieder 100% garantie in verband met extra backup artiesten!

Wil je een graffiti workshop of personeelsuitje op een hoger niveau, zoals meer diepte in de diverse spuit- verflagen, nevel effecten en opbouw animatie en portret kunstwerken. Ook dit bieden wij aan op maat!

Onze graffiti bedrijfsuitjes zijn geschikt voor elk type bedrijf. Wij bieden deze creatieve teamuitjes aan voor kleine en grote bedrijven. Graffiti en fun voor iedereen!


boek nu je teamuitje!
Graffiti bedrijfsuitje

Workshop op onze graffiti locaties of eigen locatie

We hebben graffiti locaties in Amsterdam en Utrecht, een locatie in Nieuw-Vennep, eentje in Vinkeveen, Vleuten, Nieuwegein, Rotterdam, Zaandam en een locatie in Haarlem. Maar ook in België zoals in Gent en Antwerpen! Dit is zeker een aanrader in verband met een echte graffiti ervaring en geen zorgen met slecht weer en nevel. Naast workshops op onze eigen locaties (aanrader), verzorgen we ook workshops bij jullie eigen bedrijf. Wanneer je hiervoor kiest, hoef je ook niets voor te bereiden. Wanneer we bij jullie op locatie komen, verzorgen wij naast de materialen ook de benodigde afdekmaterialen.

Luxe extra Opties

  • Extra inzet artiesten
  • Programma opzet naar wens
  • Grote kunstwerken samen
  • Teambuilding opdrachten
  • Gezamenlijk op een grote muur
  • Verbinding met collega's

Verkozen tot beste keus in de benelux!

Inclusief backup artiest(en) inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan. Altijd zekerheid voor jou en je collega's... zodat je weet dat als jij dit regelt je goed zit en zonder zorgen!

Comments are closed.