Graffitifun Europa
Graffiti workshop en streetart workshops

Graffiti workshops

Boek nu de meest unieke en exclusieve graffiti workshops bij Graffitifun! Wij zijn marktleider in het geven van graffiti workshops! Een Graffitifun graffiti workshop is de creatieve activiteit van dit moment!

Wij bieden de meest uitgebreidste en aantrekkelijkste workshops aan waar dan ook te vinden in verband met onze hobby erbij naast onze baan! Zo is Graffitifun uitgegroeid tot maar liefst 40 artiesten! Kom naar onze tofste en grootste graffiti locaties Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam of Utrecht! Maar ook in Rotterdam, Zaandam en Antwerpen!

Gedurende de graffiti workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken van enthousiaste professionele graffiti artiest(en) met meer dan 20 jaar ervaring.

Wij bieden deze graffiti workshops aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen.

Plan een workshop

Opbouw graffiti workshops

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen onze graffiti cursus met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen om vervolgens hun eigen ontwerp op papier te ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens. Omdat graffiti spuiten een intensieve bezigheid is, doen we tussendoor altijd even een kleine pauze voor wat snacks en drinken. Na het drogen van de verflagen gaan we verder met de afwerking en details.

Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat diploma sluiten we de workshop af.

 1. Inleiding met uitleg / real life presentatie + vragen (±10-15min)
 2. Ontwerp maken op papier per persoon
 3. Eigen graffiti paneel maken per persoon
 4. Pauze (drinken/snacks mogen zelf meegenomen worden)
 5. Graffiti paneel afmaken (mag mee naar huis)
 6. Op een echte graffiti muur taggen. Gratis achteraf!
 7. Rondleidingen langs meer dan honderden meters graffiti muren. Gratis achteraf!
 8. Gratis diploma's/certificaat per persoon/Graffitifun T-shirt eigen naam optie
 9. Afsluiting met groepsfoto

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop!

Prijslijsten graffiti workshop

Wij hebben standaard duidelijke en eerlijke prijzen voor onze graffiti workshops met privé artiest(en). Voor bedrijfsuitjes, grote scholen en evenementen maken wij een prijs op maat. Wij bieden alles inclusief aan, als klant hoef je niks te verzorgen. Wat kost een graffiti workshop?

Prijslijst Graffitifun graffiti workshops:

 • 2 personen: € 60,- totaalprijs
 • 3 personen: € 90,- totaalprijs
 • 4 personen: € 120,- totaalprijs
 • 5 personen: € 145,- totaalprijs
 • 6 personen: € 165,- totaalprijs
 • 7 personen: € 185,- totaalprijs
 • 8 personen: € 195,- totaalprijs
 • 9 personen: € 205,- totaalprijs
 • 10 personen: € 215,- totaalprijs
 • 11 personen: € 225,- totaalprijs
 • 12 personen: € 235,- totaalprijs
 • 13 personen: € 245,- totaalprijs
 • 14 personen: € 255,- totaalprijs
 • 15 personen: € 265,- totaalprijs
 • 16 personen: € 275,- totaalprijs
 • 17 personen: € 285,- totaalprijs
 • 18 personen: € 295,- totaalprijs
 • 19 personen: € 305,- totaalprijs
 • 20 personen: € 315,- totaalprijs
 • 21 personen: € 325,- totaalprijs
 • 22 personen: € 335,- totaalprijs
 • 23 personen: € 345,- totaalprijs
 • 24 personen: € 355,- totaalprijs
 • 25 personen: € 365,- totaalprijs

Alle prijzen zijn incl. 21% btw en betaling achteraf + backup artiest 100% garantie. Op bepaalde data op aanvraag per mail zijn er extra kortingen -€10,- / €80,- extra bovenop de actieprijzen!! Meer personen ook mogelijk!

Wij hebben capaciteit voor meer dan 1500 deelnemers per dag als Nederlands grootste graffiti bedrijf!

Boek nu je leukste en creatieve graffiti workshop bij Graffitifun!


boek nu je workshop!
Graffiti workshop

De locaties van de workshops

Kom naar onze twee tofste Graffitifun hall of Fame locaties in Amsterdam of Utrecht voor een exclusieve graffiti belevenis. Naar ons komen is altijd een aanrader inclusief streetart tours en graffiti rondleidingen! Ook een graffiti workshop NDSM Amsterdam is een aanrader!

Wij hebben locaties in Amsterdam, Utrecht, Zaandam, Nieuwegein, Rotterdam, Haarlem, Nieuw Vennep, Gent en Antwerpen. Maar we kunnen ook naar jou komen in overleg! Om je locatie vrij te houden van verfspetters, dekken we alles af. We verzorgen alles op locatie voor de workshop. Omdat wij erg veel waarde hechten aan gezondheid, houden we de workshop graffiti spuiten eigenlijk altijd buiten. Houd hier dus rekening mee voordat je reserveert.

Wij raden altijd aan om bij ons op locatie te komen voor een graffiti workshop met geen zorgen en een echte graffiti belevenis!

Luxe extra Opties

 • Extra inzet artiesten
 • Lagedruk spuitbussen
 • Programma opzet naar wens
 • Grote canvassen
 • Eigen graffiti t-shirt
 • Certificaat Graffitifun
 • Cadeautje bijv. jarige
 • Inloop workshops
 • 100% zekerheid
 • Korting? Deel ons!

De beste keus graffiti cursus in de benelux!

Inclusief backup artiest inbegrepen uit eigen zak voor 100% garantie op doorgaan.

Graffitifun: de enige graffiti aanbieder met 100% zekerheid en beste keus voor een graffiti workshop!

Graffiti workshop van Graffitifun bij jou in de buurt!

Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België, Duitsland en zelfs Frankrijk:

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.