Graffitifun Europa
Graffiti workshops Ibiza

Graffiti workshop Ibiza

Graffiti workshop in Ibiza volgen? Bij Graffitifun zit je bij het juiste adres! Marktleider in graffiti workshops in binnen en buitenland. Boek nu jouw graffiti workshop in de omgeving van Ibiza bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze! Met plezier geven wij deze workshops in Spanje!

Graffitifun biedt de leukste en uitgebreidste graffiti workshops aan voor iedereen, ook op vakantie in Spanje of op de zonnige eilanden. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk. We verzorgen graffiti bedrijfsuitjes, scholen en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in voor een unieke graffiti belevenis en geen zorgen bij slecht weer! Ook voor alle andere workshops zoals vrijgezellenfeestjes, teamuitjes en feesten en de leukste graffiti kinderfeestjes!

Ibiza, het beroemde Spaanse eiland, staat bekend om zijn levendige nachtleven, prachtige stranden en bruisende cultuur. Wat velen echter niet weten, is dat Ibiza ook een bloeiende kunstscene heeft, inclusief indrukwekkende graffiti en straatkunst.

Ben je op vakantie? Of ben je een restauranteigenaar of eventmanager? Wij bieden graffiti workshops aan op Ibiza naar wens, ook op het strand! Leuk om te combineren met je vrienden, gezin of als event bij het uiteten! Neem contact op met Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend en ontwerpen samen met de artiest naar wens, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk samen naar wens.

Omdat graffiti spuiten best een intensieve bezigheid is, nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks, vooral in het warme weer. Na de pauze gaan verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen), indien de gekozen locatie dit toelaat.

Ibiza organiseert ook verschillende kunstfestivals die bezoekers de kans geven om een breed scala aan artistieke uitdrukkingen te ervaren. Het meest bekende is het jaarlijkse Ibiza Art Fair, waar kunstenaars van over de hele wereld hun werk tentoonstellen en verkopen.

De graffiti en straatkunst in Ibiza dragen bij aan de unieke visuele identiteit van het eiland. Ze bieden een platform voor artistieke expressie en kunnen sociaal-politieke boodschappen overbrengen. Bovendien spelen deze kunstvormen een rol in het aantrekken van toeristen die geïnteresseerd zijn in meer dan alleen de nachtclubs en stranden.

De straatkunstscene in Ibiza is dynamisch en evoluerend. Straatkunstenaars van over de hele wereld komen naar het eiland om hun creativiteit te tonen. De stedelijke ruimtes van Ibiza-stad en andere delen van het eiland zijn bezaaid met kleurrijke muurschilderingen en graffiti, vaak met thema’s die variëren van abstracte kunst tot sociaal commentaar.

Naast de adembenemende landschappen en het bruisende nachtleven, biedt Ibiza een rijke kunstscene die de moeite waard is om te verkennen. Van galerijen en tentoonstellingen tot de levendige graffiti en straatkunst, het eiland is een ware speeltuin voor kunstliefhebbers.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop op Ibiza, kom naar Graffitifun voor je graffiti workshops in Spanje!

Boek nu jouw graffiti workshop op Ibiza

Plan nu een unieke creatieve graffiti workshop in Ibiza bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk..

Graffiti workshop Ibiza

Check, een leuk weetje:
Graffitifun…. Graffiti-Fun! Niet alleen de grootste in deze plaats als graffiti aanbieder en marktleider in het land, maar zelfs de grootste van Europa! Hoe tof en uniek is dat om dat als Nederland te hebben als land!

Wij bieden deze streetart tours en graffiti workshops in Spanje en Ibiza aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen en klassen, vakantieparken en evenementen, allemaal op Ibiza voor een uniek uitje!

Graffiti workshops op vakantie

Boek ook je meest toffe, uitgebreidste en meeste onvergetelijke graffiti workshop op Ibiza bij ons!
In verband met onze hobby erbij nergens anders zo enthousiast en uitgebreid te vinden! Wij reizen heel het land en buitenland door en hebben al vele workshops verzorgd overal door Europa!

PLAN EEN WORKSHOP

Graffiti workshop en streetart in Spanje

Street art in Spanje en Ibiza is een dynamische en veelomvattende kunstvorm die de stedelijke landschappen van vele steden verlevendigt. De Spaanse straatkunstscene is rijk aan talent en diversiteit, met invloeden variërend van lokale tradities tot internationale stijlen.

De Spaanse straatkunst wordt gekenmerkt door een rijke variëteit aan stijlen en technieken, van graffiti tot stencils en grootschalige muurschilderingen. De kunstwerken zijn vaak sociaal en politiek geladen, reflecteren lokale en wereldwijde thema’s, en brengen boodschappen over die variëren van humoristisch tot diepgaand.

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Ibiza?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Google reviews workshops Ibiza
Caroline AalbersCaroline Aalbers
10:08 25 May 22
Wat een ontzettend leuke activiteit om te doen voor een kinderpartijtje! Lekker in de buitenlucht zelf aan de slag gaan. Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben een geweldige ochtend gehad. Eerst de uitleg over de achtergrond van graffiti en de basics, daarna zelf aan de slag met een ontwerp. Beetje hulp van leuke graffiti-fun begeleiders en uiteindelijk een prachtig eindresultaat! Als afsluiter nog een wandeling langs de mooie graffiti kunstwerken onder de Flevobrug.Zeker een aanrader als je iets anders en bijzonders wilt doen!
Michelle BuijsmanMichelle Buijsman
14:43 30 Mar 22
Afgelopen week heeft mijn dochter voor haar partijtje een Graffiti workshop gedaan met haar vriendinnen.Ze kregen eerst een rondleiding langs de prachtige muren vol Graffiti. Ook hebben ze uitleg gekregen waar het vandaan komt en hoe alles gemaakt wordt.Vervolgens mogen ze zelf aan de slag. Eerst bedenken wat ze willen maken en dan met behulp van een van de artiesten lekker aan de slag. Als afsluiter nog je eigen naam op de muur achter mogen laten.De meiden hebben genoten en ze zijn allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis gegaan.Zeker een aanrader voor iedereen die weer eens wat anders wilt voor een partijtje.
Lysbeth BrinkLysbeth Brink
11:07 25 Mar 22
We hebben een te gek kinderfeestje gehad met 6 jongens. Ze vonden artiest Jimmy helemaal geweldig! De jarige vond het voor herhaling vatbaar!
Jessica SterkenJessica Sterken
18:07 08 Nov 21
Een super leuk en stoer kinderfeestje gehad. De jongens vonden het erg leuk. Zeker een aanrader voor jong en oud jongen of meisje dat maakt niet uit ze zullen een geweldige dag hebben
js_loader

Comments are closed.