Graffitifun Europa

Graffiti workshop Nijmegen

Graffiti workshop in Nijmegen volgen? Dan zit je bij Graffitifun goed! Boek nu bij ons of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Nijmegen!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide, coolste en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Nijmegen om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Deze stad kent vele diverse musea, zowel in de (binnen)stad als daarbuiten in de wijken. Er is dus altijd iets te doen, voor jong en oud en voor iedereen. Ontdek ook de musea en galerieën!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project of graffitikunstwerk, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur- wall spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je exclusieve graffiti workshop in Nijmegen!

Boek nu jouw graffiti workshop in Nijmegen

Plan nu je graffiti workshop in Nijmegen bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen de complete cursus.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Nijmegen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Nijmegen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Nijmegen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.