Graffitifun Europa

Graffiti workshop Maastricht

Graffiti workshop in Maastricht volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! In het zuiden van het land valt hier veel te bleven zoals Maastricht bezoek, leuke grot excursies of een toffe workshop cursus. Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Maastricht!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen, ook in het zuiden van het land. Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Maastricht om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. Wij hebben veel ervaring en weten hoe we een workshop moeten aanpakken. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Hierna kan iedereen zijn eigen kunstwerk in het echt gaan maken.

Graffiti spuiten lastig en intensief, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van het graffiti kunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Interessante musea, unieke en boeiende tentoonstellingen en leuke culturele evenementen overal, Maastricht heeft het allemaal!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Maastricht!

Boek nu jouw graffiti workshop in Maastricht

Plan nu een unieke graffiti workshop in Maastricht bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en zijn ze intensief bezig met hun eigen kunstwerk! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen, technieken en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Maastricht aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Maastricht!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan in Maastricht?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.