Graffitifun Europa

Graffiti workshop Brugge

Graffiti workshop in Brugge volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Brugge!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Brugge om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Wij geven workshops door heel België, en gaan ook heel het land door. hier valt veel te beleven.

Het historisch centrum is als middeleeuwse stad opgenomen op de werelderfgoedlijst van unesco. Het stadje is eivormig qua vorm en ongeveer 430 hectare groot. Triënnale Brugge brengt driejaarlijks hedendaagse kunst en architectuur naar de historische kern van de stad en hier valt veel te beleven.
De economische betekenis van Brugge vloeit voornamelijk voort uit de zeehaven, Zeebrugge, maar ook uit de industrie, dienstensector en scholen op alle niveaus. Tevens is de stad een wereldberoemde toeristische trekpleister met vele culturele tentjes. Boek een leuk weekendje weg hier en volg bij ons hier een toffe graffiti workshop!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Brugge!

Boek nu jouw graffiti workshop in Brugge

Plan nu een unieke graffiti workshop in Brugge bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze graffiti workshops en cursussen in Brugge aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti partijtje kinderen, bedrijfsuitjes teamspirit, vrijgezellenfeesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, schoolklas cursussen en lessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Brugge!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Brugge?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.