Graffitifun Europa

Graffiti workshop Leuven

Graffiti workshop in Leuven volgen? Dan ben je bij Graffitifun in België aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Leuven!

Leuven realiseert grootschalige culturele festivals. Zo is er diverse streetart en kunstwerken te zien door de stad en het centrum en zijn er diverse kunstroutes te bewonderen.

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen door heel België en ook andere steden zoals Brussel, Antwerpen en Gent. Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Leuven om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en kinderfeesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier en maken we eerst een ontwerp op papier welke we erna in echt gaan uitvoeren.

Graffiti spuiten is een unieke activiteit en vermaak je altijd iedereen mee. We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffiti kunstwerk en je canvas of paneel. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Deze stad is een centrumstad en gemeente in de Belgische provincie Vlaams-Brabant.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Leuven!

Boek nu jouw graffiti workshop in Leuven

Plan nu een unieke graffiti workshop in Leuven bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Hoe cool is dat?!

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Leuven en door heel België aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Leuven!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Leuven?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.