Graffitifun Europa

Graffiti workshop Zwolle

Graffiti workshop in Zwolle volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Zwolle!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Zwolle om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Wij starten de workshop met een leuke introductie en een presentatie over de geschiedenis van graffiti, hoe we werken in lagen en hoe je een graffiti piece kunstwerk opzet. Ook vertellen we uitgebreid wat de workshop inhoud en hoe we het programma gaan volgen met de deelnemers zodat we in stappen een complete workshop kunnen aanbieden.

Graffiti is veel moeilijker dan dat het lijkt, daarom helpen wij ook altijd en houden we een kleine break om hierna weer verder te gaan met de cursus. Wij sluiten af met op een graffiti muur taggen en een leuke streetart rondleiding.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Zwolle!

Boek nu jouw graffiti workshop in Zwolle

Plan nu een unieke graffiti workshop in Zwolle bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Zwolle aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Zwolle!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Zwolle?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.