Graffitifun Europa

Graffiti workshop Den Bosch

Opzoek naar een Graffiti workshop in Den Bosch? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Den Bosch!

Graffitifun biedt voor iedereen de meest uitgebreide en leukste graffitiworkshops. Ons advies is om naar onze locatie te komen, maar op uw eigen locatie is ook altijd een optie. Wij verzorgen graffiti-evenementen, bedrijfsuitjes en schoolworkshops door heel Nederland en daarbuiten! Voor onze exclusieve graffiti-workshops raden we je altijd aan om naar ons op locatie in Den Bosch te komen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken bij slecht weer en je een werkelijk unieke graffiti-ervaring kunt beleven! Dit geldt ook voor alle andere workshops zoals events, teamuitjes en feesten!

In de binnenstad van Den Bosch valt genoeg te zien en beleven voor iedereen. Het is maar net waar je zin in hebt. Wil je meer komen te weten over Den Bosch en het carnavalsfeest? Of bekijk je liever de meest prachtige kunst? Dat kan allemaal met de vele musea en culturele eettentjes of boek je creatieve workshop op een legale graffiti plek in ‘s-Hertogenbosch!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief je eigen artiest(en) en alle materialen. We starten de workshop met het geven van een leuke en informatieve introductiepresentatie, waar deelnemers al hun vragen kunnen stellen. Daarna krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, waarmee ze hun eerste schets op papier kunnen zetten. Tijdens het maken van de schets leggen de begeleiders uit hoe je graffiti-ontwerpen maakt. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van ons eigen graffiti kunstwerk of een paneel geheel naar eigen ontwerp.

Graffiti spuiten is een behoorlijk intensieve bezigheid, dus stop we tussendoor even om te genieten van een drankje en een hapje. Tijdens de pauze wordt voldoende tijd gegeven om de verschillende verflagen te laten drogen. Na de pauze gaan we verder met het afwerken van het graffitikunstwerk. Aan het einde van de workshop kunnen deelnemers gratis op een echte graffitimuren spuiten (taggen) en genieten van een leuke graffititour langs de honderden meters met graffiti bedekte muren. Sluit je speciale dag op een unieke manier af met een mooie groepsfoto en ons eigen Graffitifun certificaat/diploma!

Verzorg nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Den Bosch en ga erna lekker eten bij de vele lekkere eettentjes in het centrum!

Boek nu jouw graffiti workshop in Den Bosch

Boek nu een unieke graffiti workshop in Den Bosch bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Den Bosch aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Den Bosch!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Den Bosch?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.