Graffitifun Europa
Graffiti vrijgezellenfeestje en workshop activiteit

Graffiti vrijgezellenfeestje

Onze graffiti workshops zijn perfect voor een onvergetelijk graffiti vrijgezellenfeestje! Tijdens onze workshop vrijgezellenfeest krijgt de vrijgezel zijn of haar eigen graffiti paneel en mag de hele groep na de workshop op een echte grote graffiti muur spuiten. Uiteraard krijgt iedereen die mee doet ook zijn eigen graffiti paneel mee! Wil je ook een onvergetelijk en creatief vrijgezellenfeestje of een groot gezamenlijk kunstwerk in overleg? Dan zit je bij Graffitifun aan het goede adres!

Ook zijn onze workshops leuk wanneer je gewoon met je vrienden of familie op pad wilt en even lekker creatief bezig wilt zijn.

Plan een workshop

De opbouw van de workshop vrijgezellen feest

Tijdens het graffiti vrijgezellenfeestje beginnen we met een korte presentatie waarna de deelnemers vragen kunnen stellen. Nadat de presentatie is gegeven en de vragen zijn beantwoord, beginnen we met het ontwerpen op papier. Dit ontwerp zal de basis vormen bij de volgende stap, wanneer we aan de gang met het spuiten. Natuurlijk is er tijdens de workshop ook ruimte voor rust, wanneer we een pauze inlassen om wat te eten en te drinken.

Na de graffiti workshop krijgt de groep de kans om kosteloos op de grote muur te spuiten en ook krijgt de groep een rondleiding langs de vele graffiti muren. Deze rondleiding wordt verzorgd door echte graffiti artiesten uit ons team. Na de workshop overhandigen we aan iedere deelnemer een eigen certificaat, als je dit graag wilt. Ook is er tijd voor het maken van een onvergetelijke groepsfoto. Het programma duurt ongeveer een kleine 2 uur als indicatie. De duur van het programma kan altijd overlegd worden.

Tijdens de workshop maakt iedere deelnemer in principe zijn eigen creatie op een eigen paneeltje. Wil je toch liever een bepaalde samenwerking, dan kun je er ook voor kiezen om samen op de grote muur een kunstwerk te maken samen. Of een groot paneel in overleg m.b.t. de mogelijkheden hierin en prijzen op maat. Op deze manier moet je elkaar helpen en zorg je voor een gezellige workshop. Wil je de creatie uiteindelijk cadeau doen aan de vrijgezel, dan is het ook mogelijk om samen graffiti te spuiten op een groter paneel die wij netjes afwerken. Dan kun de vrijgezel het paneel aan het einde van de sessie mee naar huis nemen!

De kosten van een graffiti workshop vrijgezellen feestje

De totaalprijs per groep is inclusief alle benodigdheden en verschilt per aantal personen die deelnemen. Hoe meer mensen er meedoen aan de workshop, hoe goedkoper we de workshop per persoon kunnen aanbieden. Op diverse data krijg je ook kortingen, deze zijn op aanvraag per data overzicht en tijden per mail.

Voor deze prijzen krijg je een professionele workshop en een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Alles is inclusief en wij kunnen zelfs groepsgroottes van meer dan 500 mensen aan. Zie onderstaande prijslijst voor een vrijgezellenfeestje:

 • 4 personen: € 120,- totaalprijs
 • 5 personen: € 145,- totaalprijs
 • 6 personen: € 165,- totaalprijs
 • 7 personen: € 185,- totaalprijs
 • 8 personen: € 195,- totaalprijs
 • 9 personen: € 205,- totaalprijs
 • 10 personen: € 215,- totaalprijs
 • 11 personen: € 225,- totaalprijs
 • 12 personen: € 235,- totaalprijs
 • 13 personen: € 245,- totaalprijs
 • 14 personen: € 255,- totaalprijs
 • 15 personen: € 265,- totaalprijs
 • 16 personen: € 275,- totaalprijs
 • 17 personen: € 285,- totaalprijs
 • 18 personen: € 295,- totaalprijs
 • 19 personen: € 305,- totaalprijs
 • 20 personen: € 315,- totaalprijs

Bovenstaande prijzen zijn incl. btw prijzen. Op bepaalde data op aanvraag per e-mail geven wij kortingen weg ook, deze kunnen variëren van €10,-/€80,- extra korting!

Je betaalt achteraf pas naar het werkelijk aantal deelnemers en krijgt begeleiding van professionele artiesten.


boek nu je feest!
Graffiti vrijgezellenfeestje

Onze workshops op onze locaties

Je kunt op verschillende locaties in Nederland bij ons terecht voor je graffiti vrijgezellenfeestje. Wij hebben leuke graffiti locaties in Amsterdam en Utrecht, maar ook in Rotterdam, Nieuwegein, Nieuw Vennep, Haarlem, Gent en Antwerpen. Wil je het vrijgezellenfeest liever op locatie houden, dan komen we ook graag bij jou langs. De genoemde prijzen zijn dan exclusief benzinekosten of andere reis- en locatie kosten. We geven thuis workshops door het hele land. Hou hier wel rekening mee dat wij het echt aanrader op onze locaties voor geen zorgen, graffiti belevenis en altijd doorgaan ook met slecht weer.

Ben je op zoek naar een leuk vrijgezellenfeest en wil je de creativiteit de vrij loop laten terwijl je leert van echte artiesten? Reserveer dan nu een graffiti workshop voor jou en je vrienden en of vriendinnen!

Luxe extra Opties

 • Extra inzet artiesten
 • Programma opzet naar wens
 • Grote kunstwerken samen
 • Vrijgezel in zonnetje
 • Gezamenlijk op een grote muur

Verkozen tot beste keus in de Benelux graffiti workshops!

Inclusief backup artiest inbegrepen voor 100% garantie op doorgaan bij je workshop vrijgezellenfeest en nooit annulering vanuit onze kant. Wij bieden dus zekerheid als enigste graffiti aanbieder op de markt, want je wil natuurlijk niet dat deze dag in het water valt!

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Amalia L.Amalia L.
07:13 18 Oct 23
De kinderen vonden het echt top! Mijn oudste dochter noemde het "het beste kinderfeestje ever" en mijn jongste dochter wil als ze 8 wordt hetzelfde doen 🙂
Linda LasotaLinda Lasota
10:31 17 Oct 23
Als je op zoek bent naar een professionele en goed ingerichte graffiti workshop, dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.Mijn dochter wil al een tijdje iets met graffiti doen en dit is een perfecte start om kinderen enthousiast te maken voor graffitikunst.Vond het via Google en na diverse prettige contacten te hebben gehad met de organisatie werd er een datum afgesproken. Onze locatie was gevestigd in Utrecht. Het is een goed geolied team dat iedereen op een prettige en professionele manier ontvangt.Na een korte introductie start de workshop die bestaat uit het bedenken, voorbereiden en uiteindelijk los gaan met de spuitbussen. Echt een leuke ervaring voor kinderen. Na afloop kregen de kinderen ook nog een diploma als bevestiging van hun werk. Een echte aanrader om deze workshop te boeken. Wij komen zeker nog een keer terug!
Karin VeddersKarin Vedders
15:02 16 Oct 23
Informatief, actief, creatief & fun!
Daniel beijnesDaniel beijnes
04:54 16 Oct 23
Aanrader! Leuk om de kids lekker creatief te laten zijn, begeleiding is top, geduldig en vakkundig. Thnx!
n le Noblen le Noble
08:39 12 Oct 23
Workshop met 6 kids in Overschie obv Kim. Jongens vonden het een coole plek, Kim ontzettend sociaal en wist veel te vertellen over graffiti, super creatief bezig geweest en vette 'pieces' gemaakt! Best bdayactivity ever!
Raymond ReebRaymond Reeb
06:48 05 Sep 23
De graffiti workshop geleid door street artist Rachella van Graffiti Fun tijdens het Kaags Kadefeest was werkelijk fenomenaal! Rachella bracht niet alleen haar immense talent mee, maar ook haar enthousiasme en passie voor graffiti spatten van het moment dat de workshop begon tot het moment dat deze eindigde.Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich lieten inspireren door Rachella's talent en de kleurrijke wereld van graffiti. De glimlachen op hun gezichten spraken boekdelen over hoeveel plezier ze hadden tijdens de workshop.
Christa KleinepierChrista Kleinepier
19:58 20 Jun 23
Een heel leuk verjaardagsfeestje gehad met Graffiti fun in Zaandam! Echt een aanrader. Mooie locatie, goede, snelle communicatie, bevlogen artists die met passie bezig zijn en bovenal blije kids, die na een leuke middag trots met hun kunstwerk naar huis kunnen! Heel erg bedankt! Het team was een geoliede machine!
Angela UidamAngela Uidam
12:59 27 Mar 23
Gister het feestje gehad van onze dochter. Door het weer moest het verplaatst worden van het NDSM-terrein in Amsterdam naar het skatepark in Zaandam. Alle communicatie verliep goed. Op locatie was alles top geregeld. Eerst kregen ze een uitleg over de geschiedenis van graffiti. Daarna mochten ze een schets gaan maken en aan de slag met hun graffiti. Ze vonden het allemaal een geweldig feestje en de kunstwerken zijn prachtig geworden!
Justine AgtereekJustine Agtereek
11:02 24 Mar 23
Wat een top ervaring. Wij hebben een kinderfeestje via graffitifun gedaan! Ten eerste is het contact vooraf heel netjes, snel en meedenkend. Bij de NSDM werf is het al een ervaring voor de kids om rond te lopen met alle graffiti muren.Ze krijgen een leuke enthousiaste uitleg over graffiti regels etc en daarna wat ze gaan doen. Ze zijn super lief enthousiast en gezellig. Ze nemen echt de tijd voor elk kind en het resultaat is super gaaf!Tussendoor even tijd voor wat lekkers en rondrennen.Al met al een echte aanrader. Alle kids super happy en trots!
Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.