Graffitifun Europa

Foto’s Muurschilderingen

Hieronder vind je een aantal foto’s van graffiti muurschilderingen die wij gemaakt hebben.

Ben je na het zien van deze foto’s geïnteresseerd geraakt in jouw eigen muurschildering, portret of graffiti kinderkamer?
Neem dan contact met ons op voor een unieke graffiti muur!

Muurschilderingen
Graffiti kinderkamer
Graffiti kinderkamer Looney Tunes
Graffitifun graffiti muur flevopark Amsterdam wall 1
Graffiti kinderkamers
Graffiti kinderkamer super mario
Fortnite graffiti
Graffiti kinderkamer tijger
Graffitifun in 3D
Graffiti artiesten team Utrecht
Graffiti 3D straatkunst schildering
Graffiti gat in de muur kinderkamer en voetballer
Kinderkamer BMX graffiti
Graffiti skate kamer
Muurschildering vleugels met graffiti
Graffiti kunstwerk in huis
Graffitifun Sonic Hall of Fame Utrecht
Graffitifun met Deeffeed en Sket185
Skate kinderkamer
Graffiti Biggie Smalls portret The Notorious B.I.G.
Rubs en vlinder met graffiti maken schoolmuur
Graffiti woonkamer decoratie kameleon
Tuin muurschildering doorkijk deuren
Graffiti naam met Ajax
Ninjago graffiti slaapkamer en kinderkamer
Muurschildering graffiti gym en sportschool
Kinderkamer spiderman graffiti
Graffiti pokemon kinderkamer of slaapkamer
Graffiti slaapkamer
Graffiti kamer met draak
Muur graffiti woonkamer
Donovan Spaanstra graffiti portret maken
Graffiti spuitbus Graffitifun ontwerp eigen productie spraycans
Graffiti kinderkamer Amsterdam met naam
Straatschildering
Streetpainting straatschildering
Streetart vlinder
Graffiti muur container streetart
Graffiti muur Arnhem
Graffiti schilderij landschap
3D graffiti wood
Graffiti woezel en pip kinderkamer
Graffiti slaapkamer versiert met graffiti
Slaapkamer graffiti naam Amsterdam
Raceplanet graffiti
Truck met graffiti maken
3D straatkunst auto
Astrix en Obelix graffiti rest in peace
Graffitifun Save the Amazone voor WNF
Graffiti Looney Tunes
Graffiti letter S
Beaps graffiti
Skyline Vianen en Culemborg graffiti
Spiderman logo graffiti
Illegaal graffiti spuiten boete
Konijn met graffiti maken
Muur bloemen met graffiti
Brawl Stars graffiti kinderkamer
Portret met graffiti maken en spuitbus
Batman graffiti
Gezicht graffiti portret Donovan Spaanstra
Grafisch ontwerp graffiti woonhuis
Graffiti portret
Graffiti Deeffeed Pobe Graffitifun
Graffiti wall Ikea
Skyline Amsterdam graffiti muur
Kinderkamer graffiti
Hema 3D straat streetpainting op de grond
Graffiti spuitbus can
Graffiti vlinders woonkamer
Graffiti paneel koe
Muurschildering skyline stad
Graffiti tasmanian devil looney tunes
Graffiti auto BMW M2 art
BMW M2 graffiti circuit Zandvoort Raceplanet
BMW met graffiti versierd
Streetart graffiti portret
Schilderij portret streetart
Graffiti muur portret en streetart muurschildering
Graffiti straattekening portret
Graffiti straatschildering Minion
Graffiti straatschilderingen
Straatschilderingen 3D
RWC graffiti Utrecht
Graffiti rasa ndsm
Graffiti IMP Graffitifun Rasa
Graffitifun wall Poser graffiti
Graffiti streetart painting
Graffiti muur kinderkamer Pokemon
Mickey graffiti Aileen Mick La Rock 3D
Graffitifun Hall of Fame Utrecht

Graffiti foto’s muurschilderingen

Graffiti muren voor kinderkamers, slaapkamers, woonkamer, scholen en bedrijven!

Op deze pagina vind je voorbeelden van diverse graffiti muurschilderingen welke wij in opdracht hebben gemaakt. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in graffiti kinderkamers zoals namen en animaties. Dit is erg tof en een echte eyecatcher voor jaren want elke wandschildering is handgemaakt en uniek!

Ook hebben wij veel graffiti muren gemaakt voor woonkamers, scholen, sportscholen, bedrijven etc. Denk hierbij ook aan logo’s voor bedrijven of een decor op school voor een afscheid voorstelling groep 8.  Alles kan naar wens gemaakt worden!

Tip van ons: Boek een unieke graffiti workshop of graffiti kinderfeestje bij onze met een groot paneel, hierna beleef je een toffe graffiti workshop en neem je je eigen graffiti paneel mee om op te hangen!

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Amalia L.Amalia L.
07:13 18 Oct 23
De kinderen vonden het echt top! Mijn oudste dochter noemde het "het beste kinderfeestje ever" en mijn jongste dochter wil als ze 8 wordt hetzelfde doen 🙂
Linda LasotaLinda Lasota
10:31 17 Oct 23
Als je op zoek bent naar een professionele en goed ingerichte graffiti workshop, dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.Mijn dochter wil al een tijdje iets met graffiti doen en dit is een perfecte start om kinderen enthousiast te maken voor graffitikunst.Vond het via Google en na diverse prettige contacten te hebben gehad met de organisatie werd er een datum afgesproken. Onze locatie was gevestigd in Utrecht. Het is een goed geolied team dat iedereen op een prettige en professionele manier ontvangt.Na een korte introductie start de workshop die bestaat uit het bedenken, voorbereiden en uiteindelijk los gaan met de spuitbussen. Echt een leuke ervaring voor kinderen. Na afloop kregen de kinderen ook nog een diploma als bevestiging van hun werk. Een echte aanrader om deze workshop te boeken. Wij komen zeker nog een keer terug!
Karin VeddersKarin Vedders
15:02 16 Oct 23
Informatief, actief, creatief & fun!
Daniel beijnesDaniel beijnes
04:54 16 Oct 23
Aanrader! Leuk om de kids lekker creatief te laten zijn, begeleiding is top, geduldig en vakkundig. Thnx!
n le Noblen le Noble
08:39 12 Oct 23
Workshop met 6 kids in Overschie obv Kim. Jongens vonden het een coole plek, Kim ontzettend sociaal en wist veel te vertellen over graffiti, super creatief bezig geweest en vette 'pieces' gemaakt! Best bdayactivity ever!
Raymond ReebRaymond Reeb
06:48 05 Sep 23
De graffiti workshop geleid door street artist Rachella van Graffiti Fun tijdens het Kaags Kadefeest was werkelijk fenomenaal! Rachella bracht niet alleen haar immense talent mee, maar ook haar enthousiasme en passie voor graffiti spatten van het moment dat de workshop begon tot het moment dat deze eindigde.Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich lieten inspireren door Rachella's talent en de kleurrijke wereld van graffiti. De glimlachen op hun gezichten spraken boekdelen over hoeveel plezier ze hadden tijdens de workshop.
Christa KleinepierChrista Kleinepier
19:58 20 Jun 23
Een heel leuk verjaardagsfeestje gehad met Graffiti fun in Zaandam! Echt een aanrader. Mooie locatie, goede, snelle communicatie, bevlogen artists die met passie bezig zijn en bovenal blije kids, die na een leuke middag trots met hun kunstwerk naar huis kunnen! Heel erg bedankt! Het team was een geoliede machine!
Angela UidamAngela Uidam
12:59 27 Mar 23
Gister het feestje gehad van onze dochter. Door het weer moest het verplaatst worden van het NDSM-terrein in Amsterdam naar het skatepark in Zaandam. Alle communicatie verliep goed. Op locatie was alles top geregeld. Eerst kregen ze een uitleg over de geschiedenis van graffiti. Daarna mochten ze een schets gaan maken en aan de slag met hun graffiti. Ze vonden het allemaal een geweldig feestje en de kunstwerken zijn prachtig geworden!
Justine AgtereekJustine Agtereek
11:02 24 Mar 23
Wat een top ervaring. Wij hebben een kinderfeestje via graffitifun gedaan! Ten eerste is het contact vooraf heel netjes, snel en meedenkend. Bij de NSDM werf is het al een ervaring voor de kids om rond te lopen met alle graffiti muren.Ze krijgen een leuke enthousiaste uitleg over graffiti regels etc en daarna wat ze gaan doen. Ze zijn super lief enthousiast en gezellig. Ze nemen echt de tijd voor elk kind en het resultaat is super gaaf!Tussendoor even tijd voor wat lekkers en rondrennen.Al met al een echte aanrader. Alle kids super happy en trots!
Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.