Graffitifun Europa
Team Graffitifun

Over ons

Team Graffitifun

Graffitifun is ontstaan in de straten van Amsterdam Zuidoost. Hier hebben wij de kunst van graffiti geleerd en de graffiti scene leren kennen. Al 20 jaar lang zijn wij een bekende in de scene en uitgegroeid tot de grootste graffiti aanbieder van Europa en marktleider in graffiti workshops!

Door onze hobby erbij en vol enthousiasme voor deze kunstvorm zijn wij begonnen met het geven van graffiti workshops en het maken van graffiti muurschilderingen in opdracht van klanten. Al snel zagen we ons om heen dat graffiti een slechte naam in de samenleving had, vooral vroeger. Laatste jaren is de graffiti scene steeds populairder geworden en een echte gewaardeerde kunstvorm.

Wij willen laten zien als professionele graffiti spuiters dat graffiti echt een kunstvorm is en dat graffiti kunstenaars echte artiesten zijn! Ook leren wij de deelnemers respect te hebben voor andermans spullen. Omdat wij zelf ook echte graffiti artiesten zijn is de echte graffiti belevenis voelbaar, vooral op onze toffe Graffitifun Hall of Fame locaties met honderden tot duizenden meters aan graffiti walls.

Doordat wij dit als hobby doen naast een andere baan, kunnen we dit heel aantrekkelijk aanbieden op de markt. Dit tegen de aantrekkelijkste prijzen tegen het meeste uitgebreide workshop programma waar dan ook te vinden. Door elke dag hard te werken jarenlang: 24/7 paraat te staan voor de klant is Graffitifun gegroeid tot een team met meer dan 40 artiesten!

Wij vangen elkaar op als team en hebben dus vanuit onze kant nog nooit in 20 jaar tijd een workshop, kinderfeestje of opdracht geannuleerd. Volle zekerheid dus bij een boeking waar de klant voorop staat!

Wij werken veel internationaal ook, zo hebben wij workshops op ons naam staan van wel duizend man in steden zoals Parijs, Milaan, Brussel en Ibiza. Maar wij werken voornamelijk in Nederland en België. Ook zijn wij uitgezonden op diverse tv kanalen zoals RTL4, RTLZ, SBS6, Hart van Nederland, Videoland, BZT show, NPO en Fresh FM!

Wij staan ook op Autorai site (BMW M2 met graffiti), Duic Nieuws Utrecht, AD, Brugkrant, Oost-Online, RTVUtrecht, VKMAG en NieuwsNL.
Graffitifun, ook wel bekend met het team als: ”Geoliede Machine” en ”Nederlands grootste graffiti bedrijf, zoniet Europa!”

Plan een workshop
Graffiti Hall of Fame Amsterdam

Graffitifun Aftermovie – Meer Liefde In Amsterdam Zuidoost

Graffitifun Amsterdam en Utrecht
Graffiti Amsterdamse brug

Graffitifun – Graffiti workshops promo clip

Graffiti team Graffitifun Europe
Graffiti brothers

Graffitifun RTL4 – Wishing on a Star videoland

Graffitifun Amsterdam
Graffiti artiesten team Graffitifun

Gratis Graffitifun t-shirt?

Wil je een gratis Graffitifun t-shirt met je eigen naam erop getagd verdienen? Deze kan als optie bijgeboekt worden bij je tofste Graffitifun graffiti kinderpartijtje voor de jarige, maar deze actie is voor iedereen die mee wil doen! Wel graag van tevoren even aangeven!

Hoe werkt het:
-Plaats een klikbare ”websitelink” van Graffitifun van onze website op je facebook, pinterest of twitter.
-Zorg voor minimaal 20 likes of reacties of shares, likes is al meer dan voldoende! En minimaal 1x gedeeld + 1 reactie.
-Stuur een printscreen naar ons mail-adres of whatsapp en laat deze nog een keer zien tijdens je feestje t.b.v. verrekenen van de prijs en het shirtje (graag altijd van tevoren aangeven i.v.m. voorraad!).

Krijg je Graffitifun t-shirt met je eigen naam erop gratis!! Deze custom made t-shirt (grijs) kan opgehaald worden bij ons in overleg in Amsterdam en Utrecht bij onze Graffitifun Hall of Fame en zetten we ter plekke jouw naam tag erop! In overleg kan dit ook in Rotterdam en Zaandam en Antwerpen. Hoe tof en makkelijk verdiend?!

Gratis Graffitifun graffiti kinderfeestje winnen?

Volg ons ook sowieso op instagram en facebook om mee te doen met de gratis winacties om een graffiti workshop of graffiti kinderfeestje te winnen! Hou ons dus in de gaten!

Graffitifun t-shirt gratis krijgen

Comments are closed.