Graffitifun Europa

Graffiti workshop Leiden

Graffiti workshop in Leiden volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Leiden!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. In deze stad, zitten veel studenten dus ook voor studentenverenigingen is dit een perfect uitje en leuke activiteit om te organiseren voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Leiden om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en overige feesten en kinderfeestjes!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een drukke bezigheid, daarom nemen we tussendoor even een korte pauze voor wat drinken en snacks en mag ook zelf mee. Na de pauze hebben de verschillende verflagen goed kunnen drogen en kunnen we door.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Wist je dat je in Leiden ook diverse kunst opleidingen kunt volgen. Zo heb je de opleidingen Kunstgeschiedenis (BA) – Universiteit Leiden of Academie der Kunsten (ACPA) – Universiteit Leiden. Ook is deze stad ook leuk om ui eten te gaan in het centrum na een workshop bij ons of een rondje te varen door de grachtjes.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Leiden!

Boek nu jouw graffiti workshop in Leiden

Reserveer nu een unieke en uitgebreide graffiti workshop in Leiden bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze workshops graffiti spuiten in Leiden aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderpartijtjes, bedrijfsuitjes teamspirit, vrijgezellen-feestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, schoolklassen creatieve lessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Leiden!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Leiden?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.