Graffitifun Europa

Graffiti workshop Tilburg

Graffiti workshop in Tilburg volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres en nergens anders waar dan ook zo te vinden! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Tilburg!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk en alles kan naar wens in overleg. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Tilburg om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, events, vakantieparken en feesten! Of een uniek kinderpartijtje!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Wij bieden een leuke en creatief programma met jarenlange ervaring. We starten de workshop met een leuke presentatie waarin we meer vertellen over deze kunstvorm zelf. Hoe deze is ontstaan, hoe je graffiti letters en stijlen maakt + ontwerpt, diverse verflagen, spuittechnieken en wat de workshop allemaal inhoud. Tijdens deze les heb je je eigen privé artiest voor je groep en krijg je voldoende begeleiding om tot een leuk resultaat te komen.

Ook hebben we een kleine pauze tussendoor en sluiten we af met op een echte graffiti muur taggen met iedereen, een rondleiding en een groepsfoto! Altijd geslaagd dus bij ons, inclusief backup voor geen zorgen!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Tilburg!

Boek nu jouw graffiti workshop in Tilburg

Plan nu een unieke graffiti workshop in Tilburg bij Graffitifun! Gedurende deze creatieve workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij geven deze Graffitifun graffiti workshops in Tilburg aan voor iedereen die dit wil ervaren, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Tilburg!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Tilburg?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.