Graffitifun Europa
Graffiti workshops Zaandam

Graffiti workshop Zaandam

Graffiti workshop in Zaandam volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie bij de toffe legale graffiti spot onder de snelweg bij de skatepark of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Zaandam!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen en hebben hier een unieke legale graffiti plek. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Zaandam om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Wist je dat graffiti tegenwoordig een echte kunstvorm is en dat het lastiger is dan dat het lijkt. In ons programma geven we een duidelijke presentatie en uitleg wat we gaan doen en hoe we de graffiti les gaan aanpakken. Allemaal onder begeleiding van een echte graffiti artiest of meerdere. Dit kan allemaal naar wens aangepast worden evenals het programma.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop en de lessen bestaan bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen. Wij hebben een leuk en uitgebreid programma waar we in lagen je graffiti paneeltje gaan maken. Deze mag je mee naar huis nemen. Ook gaan we nog op een echte graffiti muur spuiten en een rondleidingen langs de graffiti walls.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Zaandam!

Graffiti kinderfeestje Zaandam

Altijd al eens op een leuke en toffe graffiti plek met jouw vriendjes je feestje willen vieren? Dan is een graffiti feestje in Zaandam echt een aanrader. Vlakbij een groot skatepark en volop gratis parkeerruimte kun je bij ons je partijtje vieren.

Maak je eigen graffiti paneeltje met al je vrienden en spuit op een echte graffiti muur! Wij bieden dit compleet aan inclusief privé artiesten, backup artiesten en het gaat altijd door met regen. Dus waar wacht je op!

Boek je tofste graffiti kinderfeestje Zaandam hier bij Graffitifun!

Boek nu jouw graffiti workshop in Zaandam

Plan nu een unieke graffiti workshop in Zaandam bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze unieke workshops in Zaandam aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti feestjes en kidsparty’s, teamuitjes voor bedrijf, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, school workshops, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Zaandam!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Zaandam?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.