Graffitifun Europa

Graffiti workshop Enschede

Graffiti workshop in Enschede volgen bij Graffitifun? Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Enschede!

Kunst, cultuur en muziek definiëren Enschede. Theater of musea – in Enschede is er een breed scala aan kunst en cultuur.

Het Enschede barst van de culturele broedplekken en creatieve oragnisaties! Geniet van de rijke kunstcollectie in het Rijksmuseum Twenthe, bezoek de interactieve Museumfabriek of laat je meeslepen door muziek en theater in het Wilminktheater en Muziekcentrum. Met een volle en gevarieerde agenda is er voor jong én oud wat wils zo ook een creatieve graffiti workshop.

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Enschede om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Wij beginnen een workshop graffiti altijd met een introductie en een leuke presentatie over graffiti zelf, wat we gaan doen en hoe we een kunstwerk opzetten. Ook gaan we dit eerst op papier schetsen. kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Enschede!

Boek nu jouw graffiti workshop in Enschede

Plan nu een unieke graffiti workshop in Enschede bij Graffitifun! Met echte graffiti artiest inclusief! De deelnemers krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Enschede aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Enschede!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Enschede?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.