Graffitifun Europa

Graffiti workshop Hoorn

Graffiti workshop in Hoorn volgen? Of in Zwaag en omgeving? Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Hoorn!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen, van volwassenen tot aan kids. Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Hoorn om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten! Ook een aanrader is om naar Zaandam of Amsterdam te komen naar de Graffitifun hall of Fame voor een echte graffiti experience.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop is een leuke activiteit voor iedereen, ons programma is erg uitgebreid. Wij bieden een aantrekkelijk programma aan die voor iedereen geschikt is.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, er is een een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen. We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffiti kunstwerk en paneeltje. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Professionals die hun passie voor cultuur graag delen check it out ook bij cultuur Hoorn. Hier vind je allerlei culturele en creatieve activiteiten voor iederen. Het doel van dit platform is om aantrekkelijke culturele stad nog meer onder de aandacht te brengen, zowel in de regio als landelijk. Het versterken bestaande initiatieven door meer samen te werken en starten nieuwe projecten om Hoorn als cultuurstad nog beter op de kaart te zetten.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Hoorn!

Boek nu jouw graffiti workshop in Hoorn

Plan nu een unieke graffiti workshop in Hoorn bij Graffitifun! Tijdens onze creatieve cursus worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Hoorn aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Hoorn!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Hoorn?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.