Graffitifun Europa

Graffiti workshop Delft

Opzoek naar een Graffiti workshop in Delft? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Delft!

Graffitifun biedt voor iedereen de meest uitgebreide en leukste graffitiworkshops. Ons advies is om naar onze locatie te komen, maar op uw eigen locatie is altijd mogelijk. Wij verzorgen graffiti-evenementen, bedrijfsuitjes en schoolworkshops door heel Nederland en daarbuiten! Voor onze exclusieve graffiti-workshops raden we je altijd aan om naar ons op locatie in Delft te komen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken bij slecht weer en je een werkelijk unieke graffiti-ervaring kunt beleven! Dit geldt ook voor alle andere workshops zoals events, teamuitjes en feesten!

Delft, ook wel bekend als studenten stad maar ook is er veel kunst te vinden! Boek hier met je vrienden, je partijtje of studie vereniging een coole graffiti cursus bij ons!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief je eigen artiest(en) en alle materialen. We starten de workshop met het geven van een leuke en informatieve introductiepresentatie, waar deelnemers al hun vragen kunnen stellen. Daarna krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, waarmee ze hun eerste schets op papier kunnen zetten. Tijdens het maken van de schets leggen de begeleiders uit hoe je graffiti-ontwerpen maakt. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van ons eigen graffiti kunstwerk of een paneel geheel naar eigen ontwerp.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, dus halverwege pauzeren we even om te genieten van een drankje en een hapje. Tijdens de pauze krijgen de verschillende verflagen voldoende de tijd om te drogen. Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffiti kunstwerken. Aan het einde van de workshop mogen de deelnemers gratis een echte graffitimuur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffititour langs honderden meters muren vol met graffiti. We sluiten een bijzondere dag op een unieke manier af met een leuke groepsfoto en ons eigen Graffitifun certificaat/diploma!

Delft heeft een mooie oude binnenstad, ideaal om te combineren met een creatieve workshop om erna wat lekker te gaan eten met ze allen!

Verzorg nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Delft!

Boek nu jouw graffiti workshop in Delft

Boek nu een unieke graffiti workshop in Delft bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Delft aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Delft!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Delft?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.