Graffitifun Europa

Graffiti workshop Uithoorn

Graffiti workshop in Uithoorn volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Uithoorn!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Uithoorn om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Altijd al eens graffiti willen spuiten? Dan kan bij ons! Wij starten altijd met een leuke presentatie, hierna maken we een ontwerp op papier en gaan we in het echt aan de slag. Wij gebruiken diverse graffiti cans zoals bijvoorbeeld lagedrukbussen. Deze zijn makkelijk te handelen, maar vergis je niet in hoe moeilijk het nog is! Daarom zullen wij een goede uitleg geven en helpen daar waar nodig is om de verflagen goed op te zetten.

Tijdens het programma hebben we een korte break en kan je wat eten/snacks of drinken in de pauze. Hierna gaan we verder met het compleet afwerken en outlinen van je kunstwerk. Inclusief groepsfoto en tour bij een echte graffiti muur!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Uithoorn!

Boek nu jouw graffiti workshop in Uithoorn

Plan nu een unieke graffiti workshop in Uithoorn bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Uithoorn aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Uithoorn!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Uithoorn?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.