Graffitifun Europa

Graffiti workshop Düsseldorf

Graffiti workshop in Düsseldorf volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Düsseldorf!

Wij geven ook workshops door heel Duitsland, de workshop kan plaatsvinden in het Nederlands, Engels of Duits. Duitsland kent een grote graffiti scene en is rijk aan veel cultuur.

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Düsseldorf! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops bij ons!

De kunstacademie van Düsseldorf is wereldberoemd. Bekende kunstenaars waren of zijn als ‘Professor’ aan het instituut verbonden en hebben zo grote invloed gehad overal in de kunst scene.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Düsseldorf!

Boek nu jouw graffiti workshop in Düsseldorf

Plan nu een unieke graffiti workshop in Düsseldorf bij Graffitifun in Duitsland! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest met jarenlange ervaring! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen van a-z tot een compleet kunstwerk.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Düsseldorf aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Düsseldorf!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Dusseldorf?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België, Duitsland en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.