Graffitifun Europa
Graffiti workshops Nieuwegein

Graffiti workshop Nieuwegein

Graffiti workshop in Nieuwegein volgen of omgeving van Utrecht? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres, wij hebben een toffe graffiti locatie in Nieuwegein en pal ernaast in Utrecht: de Graffitifun Hall of Fame op maar 5-10 minuten rijden! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Nieuwegein!

Graffitifun biedt de meest coolste, uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk naar wens. We bieden graffiti school workshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Nieuwegein om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Wij hebben een toffe graffiti spot pal langs de lek met allemaal graffiti pieces. Erg tof!! Met mooi weer kan je dit mooi combineren met een uitje aan het strandje en zwemmen of spelen in de speeltuinen verderop. Daarnaast blijft de Lek stijgen met mooi weer, dus wij kijken altijd goed uit naar het weer weken van tevoren anders is 5-10 minuten verderop de Graffitifun Hall of fame in Utrecht een goede optie.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop en cursus bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. We maken eerst een schets op papier en terwijl wij uitleg geven over graffiti zelf en het ontwerpen ervan. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Nieuwegein kan zich in het rijtje van grote steden scharen met de vele winkelcentra, inwoners en voorzieningen. Deze plaats had zijn eigen legale graffiti spot maar is helaas alweer ook door de gemeente gesloten. Gelukkig kun je bij Graffitifun nog wel terecht!!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Nieuwegein!

Boek nu jouw graffiti workshop in Nieuwegein

Plan nu een complete en unieke graffiti workshop in Nieuwegein bij Graffitifun naar wens! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! De deelnemers krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze graffiti lessen in Nieuwegein aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti partijtjes voor kinderen, bedrijfsuitjes teambuilding creatief, vrijgezellen-feest, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen Nieuwegein, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Nieuwegein!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Nieuwegein?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.