Graffitifun Europa

Graffiti workshop Almere

Graffiti workshop in Almere bijwonen? Dan zit je bij Graffitifun helemaal goed! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Almere!

Graffitifun biedt de leukste en meest uitgebreide graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk in overleg. We verzorgen graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Almere om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit raden wij natuurlijk ook aan voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten! Ook leuk voor een kinderfeestje!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en leuk programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen de cursus met het geven van een informatieve inleidende presentatie. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, tekenen maar! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk geheel samen naar wens met begeleiding van een echte Graffitifun artiest.

Graffiti spuiten is een unieke bezigheid en moeilijker dan dat het lijkt! Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af! Je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Almere!

Almere heeft een grote collectie van kunstwerken in de openbare ruimte overal door de stand en omgeving te vinden. Meer dan 150 kunstwerken versieren de woonwijken, parken, wegen en centrum van de stad. Ze zijn soms heel klein en bijna onopvallend waardoor alleen de kunstlief hebber ze zien. Anderen zijn zo groot dat ze de hele omgeving in beslag nemen en niet te missen zijn.

De kunstcollectie weerspiegelt de landelijke en internationale ontwikkelingen binnen de kunst. Almere kan trots zijn op de prachtige en spraakmakende kunstwerken. Deze kunstwerken zijn zowel te vinden als in Almere- stad, haven en buiten.
In de polder van Flevoland zijn vanaf 1977 negen grootschalige landschapskunstwerken gerealiseerd van internationale kunstenaars. Nergens op aarde liggen zoveel landschapskunstwerken bij elkaar als in Flevoland. Hoe tof is dat als kunstvorm in Nederland als een stad als deze!

Boek nu jouw graffiti workshop in Almere

Boek nu een unieke graffiti workshop in Almere bij ons! De deelnemers zijn gedurende de Graffitifun workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met het ontwikkelen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Almere aan voor iedereen als creatieve cursus, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Almere!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Almere?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.