Graffitifun Europa
Graffiti workshops Antwerpen

Graffiti workshop Antwerpen

Opzoek naar een Graffiti workshop in Antwerpen? Dan is Graffitifun wat jij zoekt, wij werken ook door heel België! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Antwerpen!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen bij Park Spoor Noord: een toffe graffiti spot en overdekt met regen, evenals de plek in Wijnegem, Kanaalstraat. Maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk. We verzorgen graffiti schoolworkshops, events en bedrijfsuitjes aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Antwerpen zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Antwerpen mag zich met zijn befaamde musea, vele galeries en kunstprojecten een magneet noemen voor vele kunstenaars die er wonen en is een voedingsbodem voor hedendaagse kunstprojecten van allerlei kunstenaars. Ook in de binnenstad heeft Antwerpen een toffe streetart scene en is er veel te bewonderen.

Er worden vanuit kunst in de stad ook tijdelijke kunstprojecten opgezet en wordt er onderzoek verricht naar de kunst in de openbare ruimte in Antwerpen en daarbuiten. Deze plaats is goed aan te rijden en parkeermogelijkheden zijn prima om er een workshop bij ons te komen volgen. Ook leuk om een weekendje weg te plannen, een overnachting met een shoppin dagje en een creatieve uitje erbij bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop Graffitifun bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, ze kunnen beginnen met tekenen! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen stijl.

Graffiti spuiten is vrij lastig m.b.t. de vele lagen, daarom nemen we ook tussendoor even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze zijn de verschillende aangebrachte verflagen als het goed is droog.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze op het einde nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag op bijzondere wijze af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Antwerpen! Kom naar de toffe graffiti spot in Park Spoor Noord!

Boek nu jouw graffiti workshop in Antwerpen

Plan nu een unieke graffiti workshop in Antwerpen bij Graffitifun! De deelnemers zijnde gehele workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Maak je eigen graffiti paneel of gezamenlijk kunstwerk in overleg, alles is mogelijk bij ons!

Wij bieden deze graffiti workshops in Antwerpen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderpartijtjes, bedrijfsuitje teambuilding, vrijgezellen-feesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, school workshops, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Antwerpen!

Graffiti kinderfeestje Antwerpen

Bij Graffitifun zit je goed voor je leukste graffiti kinderfeestje Antwerpen. Op een toffe graffiti spot maak je met al je vriendjes je eigen graffiti kunstwerk om mee naar huis te nemen. Een onvergetelijke feestje met al je vriendjes inclusief op een echte graffiti muur spuiten en echte graffiti belevenis! Dit allemaal onder begeleiding van een professionele graffiti artiest.

Onze kinderfeestjes zijn inclusief privé artiest, graffiti panelen per kind, rondleidingen graffiti walls en op een echte graffiti muur spuiten…. ’taggen’. Hoe tof is dat?! Vier dus snel je kinderpartijtje bij ons!

PLAN EEN WORKSHOP

Streetart en graffiti Antwerpen

Antwerpen heeft een levendige graffitiscene met veel interessante kunstwerken verspreid over de stad. Veel van deze werken zijn te vinden in de buurt van de oude haven en langs de Scheldekaaien.

Een van de meest bekende plekken voor graffiti en street art in Antwerpen is het Sint-Andrieskwartier. Hier vind je veel kleurrijke werken van lokale en internationale kunstenaars op de muren van gebouwen en op andere opvallende plekken.

Ook het Eilandje, een buurt in het noorden van de stad, is bekend om zijn street art. Hier vind je grote muurschilderingen van bekende kunstenaars zoals Roa, die prachtige afbeeldingen van dieren op de gevels heeft gemaakt.

Naast graffiti en street art heeft Antwerpen ook een bloeiende kunstscene met tal van galerieën en musea. Het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MHKA) is een van de meest gerenommeerde kunstmusea van het land en biedt een indrukwekkende collectie van moderne en hedendaagse kunst.

Verder is er ook veel moderne kunst te zien in de kunsthal Extra City, gelegen in het noorden van Antwerpen. Hier worden regelmatig wisselende tentoonstellingen georganiseerd met werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Al met al biedt Antwerpen een bruisende mix van graffiti, street art en hedendaagse kunst, waardoor de stad een interessante bestemming is voor kunstliefhebbers.

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Antwerpen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.