Graffitifun Europa

Graffiti workshop Antwerpen

Opzoek naar een Graffiti workshop in Antwerpen? Dan is Graffitifun wat jij zoekt! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Antwerpen!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk. We verzorgen graffiti schoolworkshops, events en bedrijfsuitjes aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Antwerpen zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Met een team van artiesten met veel ervaring, bieden wij alles compleet aan!
Maak geheel naar wens je eigen graffiti paneel of gezamenlijke kunstwerken.
Voor een creatieve dag zit je altijd goed bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij Graffitifun uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, ze kunnen beginnen met tekenen! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen stijl.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze zijn de verschillende aangebrachte verflagen als het goed is droog.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze op het einde nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag op bijzondere wijze af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Antwerpen!

Boek nu jouw graffiti workshop in Antwerpen

Plan nu een unieke graffiti workshop in Antwerpen bij Graffitifun! De deelnemers zijnde gehele workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze doen ervaring op met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen paneel of kunstwerk. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Antwerpen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Antwerpen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.