Graffitifun Europa
Graffiti workshops Antwerpen

Graffiti workshop Antwerpen

Opzoek naar een Graffiti workshop in Antwerpen? Dan is Graffitifun wat jij zoekt, wij werken ook door heel België! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Antwerpen!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen bij Park Spoor Noord: een toffe graffiti spot en overdekt met regen, evenals de plek in Wijnegem, Kanaalstraat. Maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk. We verzorgen graffiti schoolworkshops, events en bedrijfsuitjes aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Antwerpen zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Antwerpen mag zich met zijn befaamde musea, vele galeries en kunstprojecten een magneet noemen voor vele kunstenaars die er wonen en is een voedingsbodem voor hedendaagse kunstprojecten van allerlei kunstenaars. Ook in de binnenstad heeft Antwerpen een toffe streetart scene en is er veel te bewonderen.

Er worden vanuit kunst in de stad ook tijdelijke kunstprojecten opgezet en wordt er onderzoek verricht naar de kunst in de openbare ruimte in Antwerpen en daarbuiten. Deze plaats is goed aan te rijden en parkeermogelijkheden zijn prima om er een workshop bij ons te komen volgen. Ook leuk om een weekendje weg te plannen, een overnachting met een shoppin dagje en een creatieve uitje erbij bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop Graffitifun bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, ze kunnen beginnen met tekenen! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen stijl.

Graffiti spuiten is vrij lastig m.b.t. de vele lagen, daarom nemen we ook tussendoor even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze zijn de verschillende aangebrachte verflagen als het goed is droog.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze op het einde nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag op bijzondere wijze af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Antwerpen! Kom naar de toffe graffiti spot in Park Spoor Noord!

Boek nu jouw graffiti workshop in Antwerpen

Plan nu een unieke graffiti workshop in Antwerpen bij Graffitifun! De deelnemers zijnde gehele workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Maak je eigen graffiti paneel of gezamenlijk kunstwerk in overleg, alles is mogelijk bij ons!

Wij bieden deze graffiti workshops in Antwerpen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderpartijtjes, bedrijfsuitje teambuilding, vrijgezellen-feesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, school workshops, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Antwerpen!

Graffiti kinderfeestje Antwerpen

Bij Graffitifun zit je goed voor je leukste graffiti kinderfeestje Antwerpen. Op een toffe graffiti spot maak je met al je vriendjes je eigen graffiti kunstwerk om mee naar huis te nemen. Een onvergetelijke feestje met al je vriendjes inclusief op een echte graffiti muur spuiten en echte graffiti belevenis! Dit allemaal onder begeleiding van een professionele graffiti artiest.

Onze kinderfeestjes zijn inclusief privé artiest, graffiti panelen per kind, rondleidingen graffiti walls en op een echte graffiti muur spuiten…. ’taggen’. Hoe tof is dat?! Vier dus snel je kinderpartijtje bij ons!

PLAN EEN WORKSHOP

Streetart en graffiti Antwerpen

Antwerpen heeft een levendige graffitiscene met veel interessante kunstwerken verspreid over de stad. Veel van deze werken zijn te vinden in de buurt van de oude haven en langs de Scheldekaaien.

Een van de meest bekende plekken voor graffiti en street art in Antwerpen is het Sint-Andrieskwartier. Hier vind je veel kleurrijke werken van lokale en internationale kunstenaars op de muren van gebouwen en op andere opvallende plekken.

Ook het Eilandje, een buurt in het noorden van de stad, is bekend om zijn street art. Hier vind je grote muurschilderingen van bekende kunstenaars zoals Roa, die prachtige afbeeldingen van dieren op de gevels heeft gemaakt.

Naast graffiti en street art heeft Antwerpen ook een bloeiende kunstscene met tal van galerieën en musea. Het Museum van Hedendaagse Kunst Antwerpen (MHKA) is een van de meest gerenommeerde kunstmusea van het land en biedt een indrukwekkende collectie van moderne en hedendaagse kunst.

Verder is er ook veel moderne kunst te zien in de kunsthal Extra City, gelegen in het noorden van Antwerpen. Hier worden regelmatig wisselende tentoonstellingen georganiseerd met werk van kunstenaars uit binnen- en buitenland.

Al met al biedt Antwerpen een bruisende mix van graffiti, street art en hedendaagse kunst, waardoor de stad een interessante bestemming is voor kunstliefhebbers.

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Antwerpen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Google reviews graffiti workshop Graffitifun

Amalia L.Amalia L.
07:13 18 Oct 23
De kinderen vonden het echt top! Mijn oudste dochter noemde het "het beste kinderfeestje ever" en mijn jongste dochter wil als ze 8 wordt hetzelfde doen 🙂
Linda LasotaLinda Lasota
10:31 17 Oct 23
Als je op zoek bent naar een professionele en goed ingerichte graffiti workshop, dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres.Mijn dochter wil al een tijdje iets met graffiti doen en dit is een perfecte start om kinderen enthousiast te maken voor graffitikunst.Vond het via Google en na diverse prettige contacten te hebben gehad met de organisatie werd er een datum afgesproken. Onze locatie was gevestigd in Utrecht. Het is een goed geolied team dat iedereen op een prettige en professionele manier ontvangt.Na een korte introductie start de workshop die bestaat uit het bedenken, voorbereiden en uiteindelijk los gaan met de spuitbussen. Echt een leuke ervaring voor kinderen. Na afloop kregen de kinderen ook nog een diploma als bevestiging van hun werk. Een echte aanrader om deze workshop te boeken. Wij komen zeker nog een keer terug!
Karin VeddersKarin Vedders
15:02 16 Oct 23
Informatief, actief, creatief & fun!
Daniel beijnesDaniel beijnes
04:54 16 Oct 23
Aanrader! Leuk om de kids lekker creatief te laten zijn, begeleiding is top, geduldig en vakkundig. Thnx!
n le Noblen le Noble
08:39 12 Oct 23
Workshop met 6 kids in Overschie obv Kim. Jongens vonden het een coole plek, Kim ontzettend sociaal en wist veel te vertellen over graffiti, super creatief bezig geweest en vette 'pieces' gemaakt! Best bdayactivity ever!
Raymond ReebRaymond Reeb
06:48 05 Sep 23
De graffiti workshop geleid door street artist Rachella van Graffiti Fun tijdens het Kaags Kadefeest was werkelijk fenomenaal! Rachella bracht niet alleen haar immense talent mee, maar ook haar enthousiasme en passie voor graffiti spatten van het moment dat de workshop begon tot het moment dat deze eindigde.Het was geweldig om te zien hoe de kinderen zich lieten inspireren door Rachella's talent en de kleurrijke wereld van graffiti. De glimlachen op hun gezichten spraken boekdelen over hoeveel plezier ze hadden tijdens de workshop.
Christa KleinepierChrista Kleinepier
19:58 20 Jun 23
Een heel leuk verjaardagsfeestje gehad met Graffiti fun in Zaandam! Echt een aanrader. Mooie locatie, goede, snelle communicatie, bevlogen artists die met passie bezig zijn en bovenal blije kids, die na een leuke middag trots met hun kunstwerk naar huis kunnen! Heel erg bedankt! Het team was een geoliede machine!
Angela UidamAngela Uidam
12:59 27 Mar 23
Gister het feestje gehad van onze dochter. Door het weer moest het verplaatst worden van het NDSM-terrein in Amsterdam naar het skatepark in Zaandam. Alle communicatie verliep goed. Op locatie was alles top geregeld. Eerst kregen ze een uitleg over de geschiedenis van graffiti. Daarna mochten ze een schets gaan maken en aan de slag met hun graffiti. Ze vonden het allemaal een geweldig feestje en de kunstwerken zijn prachtig geworden!
Justine AgtereekJustine Agtereek
11:02 24 Mar 23
Wat een top ervaring. Wij hebben een kinderfeestje via graffitifun gedaan! Ten eerste is het contact vooraf heel netjes, snel en meedenkend. Bij de NSDM werf is het al een ervaring voor de kids om rond te lopen met alle graffiti muren.Ze krijgen een leuke enthousiaste uitleg over graffiti regels etc en daarna wat ze gaan doen. Ze zijn super lief enthousiast en gezellig. Ze nemen echt de tijd voor elk kind en het resultaat is super gaaf!Tussendoor even tijd voor wat lekkers en rondrennen.Al met al een echte aanrader. Alle kids super happy en trots!
Brigitte BeijBrigitte Beij
07:26 23 Jul 22
Fantastisch kinderfeestje gehad! Alles perfect geregeld, kids mega enthousiast. Echt een aanrader! Kids kregen rondleiding langs de echte graffiti walls om inspiratie op te doen, daarna gingen ze een schets maken om die vervolgens op een eigen paneel te spuiten. Onze begeleider was top. Super leuk met de kids en hielp waar nodig om er voor te zorgen dat alle kids met een mooi kunstwerk naar huis gingen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Esther MonsantoEsther Monsanto
14:58 05 Jul 22
Ons zoontje werd zeven, en we wilden een origineel en creatief kinderfeestje. Zo kwamen we al gauw uit op Graffitifun! Een paar keer mailen met de sympathieke eigenaar Michel en het was al voor elkaar: we kregen het stoerste kinderfeestje ooit! Achttien kids namen we mee, in de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam volgden ze een graffiti workshop gegeven door twee lieve, professionele meiden. En alle achttien kwamen ze thuis met een indrukwekkend kunstwerk. Het was in één woord: TOP! Ons zoontje zei: Dit was het beste feest van mijn hele leven 🙂
EvaEva
07:44 26 Jun 22
Leukste partijtje dat onze zoon (10 jaar) tot nu toe gehad heeft! Al zijn vrienden waren mega enthousiast, gingen serieus aan de slag en namen prachtige kunstwerken mee naar huis. Artist Henk hielp ze super en hield tegelijk goed de veiligheid van de kinderen in de gaten. Petje af!! 100% aanrader!
Marielle VerkleyMarielle Verkley
06:32 21 Jun 22
Een fantastisch partijtje hier gevierd gisteren. Super goed georganiseerd, aardige mensen allemaal. De kinderen hebben genoten. Op de weg terug naar huis bleven ze maar zeggen dat ze nog nooit zo'n leuk partijtje hadden gehad. Allemaal super trots op hun eigen kunstwerk. Zeker voor herhaling vatbaar. Ook leuk voor een teamuitje bv.Wederom een fantastisch partijtje gehad. Alle kinderen vonden het geweldig. De mooie kunstwerken hangen op hun kamers of staan in de huiskamer. Super begeleiding en leuke uitleg. Kortom zeker een aanrader!!!
raymarsraymars
10:30 22 May 22
We hebben het partijtje van onze dochter gevierd bij Graffitifun op de Flevopark locatie in Amsterdam en wat was het leuk! We werden vriendelijk ontvangen en Rusa (hopelijk schrijf ik je naam goed) deed het erg leuk met de meiden. Ze kregen een uitleg van verschillende soorten graffiti en daar is de locatie dan ook erg geschikt voor. Je raakt meteen geïnspireerd. Ze maakten een schets en daarna lekker aan de gang met graffiti. Uiteindelijk werden de final touches gedaan met zwarte lijnen en witte highlights en iedereen kon een mooi werk mee naar huis nemen waar ze oprecht trots op waren. Uniek partijtje en een aanrader! (Als de gemeente nu een toiletgebouw regelt dan is het helemaal perfect haha.)
js_loader

Comments are closed.