Graffitifun Europa

Graffiti workshop Hoofddorp

Graffiti workshop in Hoofddorp volgen? Kom naar Graffitifun in de Haarlemmermeer. Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Hoofddorp!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. Vele deelnemers gingen jouw voor en kwamen ook naar onze toffe graffiti spot Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam voor een echte graffiti belevenis. Wij bieden graffiti school workshops en lessen, bedrijfsuitjes en teamuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Hoofddorp om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Ook voor een tof graffiti kinderfeestje zit je hier goed!

In de bruisende en jonge gemeente Haarlemmermeer vind je ontzettend veel geschiedenis, kunst en cultuur. Van tentoonstellingen en diverse creatieve workshops (bijv. graffiti cursussen bij Graffitifun) tot concerten en theater: in forten als het Fort van Hoofddorp en Kunstfort Vijfhuizen valt altijd wel iets te beleven. Ontdek de historische forten van de Stelling van Amsterdam, deze zijn onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst! Of bezoek het Cruquius Museum in het oude stoomgemaal, waar staat de strijd met het water centraal staat of het Stoomgemaal Halfweg, gebouwd in 1852 en industrieel erfgoed. Waar ga jij heen?

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop is onze specialiteit en bieden wij vol passie aan met een uitgebreidste graffiti programma waar dan ook te vinden! Met jarenlange ervaring kunnen wij dit erg leuk en professioneel overbrengen.

Graffiti spuiten is erg leuk maar vergt ook veel geduld en tijd voor de diverse verflagen. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Hoofddorp!

Boek nu jouw graffiti workshop in Hoofddorp

Een unieke en leuke graffiti workshop in Hoofddorp bij Graffitifun! Met echte graffiti artiest ga je zelf aan de slag!

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Hoofddorp aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Hoofddorp!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Hoofddorp?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.