Graffitifun Europa

Graffiti workshop Twente

Graffiti workshop in Twente volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Twente!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Twente om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Wij hebben veel ervaring met het geven van diverse graffiti workshops, cursussen en lessen. In de loop der jaren hebben wij zo een uniek eigen programma opgebouwd welke de basis vormt om de kunst van graffiti te leren. Ook voor beginners, maar ook als je al wat verder bent met de spuittechnieken.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Wij beginnen de workshop altijd met een informatieve en duidelijke presentatie waarin we alles uitleggen. Zowel het programma als alles over graffiti zelf. Na het ontwerpen op papier maak je je eigen graffiti kunstwerk of gezamenlijk naar wens en sluiten we af met een leuke groepsfoto! Ook op de muur tagge is een optie.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffiti-kunstwerk of paneeltje. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Twente!

Boek nu jouw graffiti workshop in Twente

Plan nu een unieke graffiti workshop in Twente  bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Twente aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Twente!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan in Twente?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.