Graffitifun Europa

Graffiti workshop Brussel

Opzoek naar een Graffiti workshop in Brussel? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Brussel!

Vlakbij Vijverspark heb je de toffe legale graffiti plek onder de brug (Hall of Fame): Parc des Étangs, Maurice Carêmelaan 658, 1070 Anderlecht, België

Graffitifun biedt voor iedereen de meest uitgebreide en leukste graffitiworkshops. Ons advies is om naar onze locatie te komen, maar op uw eigen locatie is altijd een mogelijkheid. Wij verzorgen graffiti-evenementen, bedrijfsuitjes en schoolworkshops door heel Nederland en daarbuiten! Voor onze exclusieve graffiti-workshops raden we je altijd aan om naar ons op locatie in Brussel te komen, zodat je je geen zorgen hoeft te maken bij slecht weer en je een werkelijk unieke graffiti-ervaring kunt beleven! Dit geldt ook voor alle andere workshops zoals feesten, teamuitjes en feesten!

Graffiti, tags, teksten, van alles te zien van de vele artiesten…. en tegelijk dragen ze dat Brussel ook uit in de enorme tentoonstellingsruimte die de stad voor hen betekent. Overal om je heen in deze grote stad is wel wat te zien! Talenten die net komen kijken en internationaal gerenommeerde artiesten die hun werken hier komen laten zien.

Wist je dat er ook veel toffe legale graffiti spots zijn in deze grote stad van België? Hier kun je bij ons een coole graffiti cursus en streetart tour en rondleidingen volgen!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief eigen artiest(en) en alle materialen. We starten de workshop met het geven van een leuke en informatieve introductiepresentatie, waar deelnemers al hun vragen kunnen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, waarmee ze hun eerste schets op papier kunnen zetten. Tijdens het maken van de schets leggen de begeleiders uit hoe je graffiti-ontwerpen maakt. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van ons eigen graffiti kunstwerk of een paneel geheel naar eigen ontwerp.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, dus halverwege pauzeren we even om te genieten van een hapje en een drankje. Tijdens de pauze krijgen de verschillende verflagen ruim de tijd om te drogen. Na het drogen gaan we verder met het afwerken van de graffiti kunstwerken. Aan het einde van de workshop mogen de deelnemers gratis een echte graffitimuur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffititour langs honderden meters graffitimuren. We sluiten een bijzondere dag op een unieke manier af met een leuke groepsfoto en ons eigen Graffitifun certificaat/diploma!

Verzorg bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Brussel! Ook voor een toffe streetart tour zit je bij ons goed hier!

Boek nu jouw graffiti workshop in Brussel

Boek nu een unieke graffiti workshop in Brussel bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Brussel aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Brussel!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Brussel?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.