Graffitifun Europa

Graffiti workshop Haarlem

Graffiti workshop in Haarlem volgen? In een oude artistieke stad vlakbij Amsterdam. Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Haarlem!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Haarlem om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

In Haarlem heb je een leuke legale graffiti plek bij het landje waar we graffiti kunnen spuiten. Wil je voor een echte graffiti belevenis kom dan naar de Graffitifun Hall of Fame in Amsterdam op 20 minuten afstand.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop in Haarlem of eigen locatie bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen en gaan we een schets maken. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Na de workshop mag iedereen nog op een echte graffiti muur spuiten en krijgt zijn eigen Graffitifun diploma!

Haarlem een leuke knusse stad waar kunst en cultuur te vinden is. Zoals musea Frans Hals en het Teylers museaum, maar er gebeurt ook genoeg daarnaast. Zo staat Haarlem bekend ook om de kleine oude hofjes, barst het van de monumenten en organiseert de stad regelmatig events op cultureel en kunstgebied gebied. En natuurlijk het oude centrum om lekker te shoppen en uit eten te gaan voor of na de workshop.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Haarlem!

Boek nu jouw graffiti workshop in Haarlem

Plan nu een unieke graffiti workshop in Haarlem bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze graffiti street art workshops in Haarlem aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti feestjes, bedrijfsuitjes en personeelsuitjes, vrijgezellen-feesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, schoolklassen en CKV lessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Haarlem!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Haarlem?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.