Graffitifun Europa

Graffiti workshop Parijs

Graffiti workshop in Parijs volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres, wij bieden complete streetart workshops aan in Frankrijk ook! Voornamelijk in het Noorden.
Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Parijs!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Parijs om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

De modestad van Europa zoniet van de wereld. Toch heeft deze stad ook een leuke culturele kant en een uitgebreide graffiti en streetart scene. Er zijn ongever circa 7 legale graffiti plekken hier te vinden. Een aanrader is de locatie Lavomatik, skate parc Bercy, Quai de l’Allier en nog een aantal. Ontdek hier de vele Parijse graffiti kunst en kom bij ons een echte graffiti workshop en cursus volgen!

Boek een weekendje weg in combinatie met Graffitifun. Te boeken in Nederlands met eigen privé guide en artiest maar ook in het Engels of Frans.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop of streetart cursus bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Hierna gaan we eerst op papier een tof ontwerp maken, hierna kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens in deze toffe Franse stad.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Parijs! Ook mogelijk in combinatie met een streetart rondtour deels door de stad!!

Boek nu jouw graffiti workshop in Parijs

Plan nu een unieke graffiti workshop in Parijs bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze graffiti workshops en streetart cursussen in Parijs aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, teamuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, school lessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Parijs!

Zoals we in het Frans zeggen: ”Un cours d’art de rue Graffiti amusant avec des graffitis c’est cool!”

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Parijs?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.