Graffitifun Europa

Graffiti workshop Zeeland

Graffiti workshop in Zeeland volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Wij bieden jaarlijks ook veel creatieve workshop op diverse vakantieparken in deze omgeving en maken vele kids blij!
Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Zeeland!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Zeeland om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes, events, vakantieparken, campings en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Graffitifun geeft diverse workshops door heel Nederland, maar ook in het buitenland. Zo kunnen wij deze masterclasses aanbieden in diverse talen naar wens en locaties.

Wij starten altijd met een professionele uitleg van een echte graffiti artiest. Hierin vertellen we je meer over de kunstvorm zelf, zoals het ontstaan van graffiti en hoe je in lagen werkt. Maar denk ook bij het ontwerpen aan de letters op papier en de technieken met een spuitbus spuiten. Zo maak je een tof kunstwerk bij ons! Uiteraard sluiten we af met een leuke foto van je paneeltje of groepsfoto als aandenken. Op toffe legale graffiti locaties hebben wij ook de mogelijkheid om bij ons op een echte graffiti muur te taggen en een rondleiding te krijgen of streetart tour.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Zeeland!

Boek nu jouw graffiti workshop in Zeeland

Plan nu een unieke graffiti workshop in Zeeland bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Zeeland aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Zeeland!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan in Zeeland?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.