Graffitifun Europa
Graffiti workshops Rotterdam

Graffiti workshop Rotterdam

Graffiti workshop in Rotterdam volgen? Bij Graffitifun ben je bij het juiste adres en zit je sowieso 100% goed! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Rotterdam!

Zin om een dagje cultuur en kunst te zien in deze mooie havenstad? Een museumbezoek is altijd leuk, maar als je liever kunst wilt bewonderen kan je altijd nog gewoon de straat opgaan. In de stad is namelijk veel graffiti en streetart kunst te bewonderen. Voor iedereen wat wils te zien!

Onderschat niet wat voor moois je allemaal tegen kan komen in de openbare ruimte van Rotterdam en deze kunst scene. Check dit dus snel bij Graffitifun!

Graffitifun biedt de leukste, aantrekkelijkste en uitgebreidste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Rotterdam om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten! Ook komen klanten vanuit Dordrecht, Capelle, Gouda, Den Haag, Maassluis, Barendrecht, Zwijndrecht en overige naar ons toe!

Wij verzorgen complete guide tours met graffiti rondleidingen en streetart tours inclusief een graffiti workshop. Wij hebben ook diverse workshops gegeven in en bij de Kuip tot wel honderden personen per workshop!!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij ons is inclusief alle materialen en privé artiest(en). Inclusief backup artiest als enige voor 100% garantie op doorgaan!

We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Een grote stad als deze met de vele nieuwe wolkenkrabbers in het centrum en centraal gelegen is dit met een rijke en kleurrijke streetart scene een ideale plek om een creatief uitje of activiteit bij ons te volgen! Net als in Amsterdam bieden wij ook in deze stad en omgeving workshops aan en streer art tours!

Wist je dat Graffitifun een belangrijke kunst- en cultuur trekker is in Rotterdam en omgeving? Wij trekken namelijk maandelijks wel duizenden bezoekers en deelnemers!! Marktleider in het land met unieke en diverse graffiti, kunst en streetart workshops en cursussen!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Rotterdam!

Boek nu jouw graffiti workshop in Rotterdam

Plan nu een unieke creatieve graffiti workshop in Rotterdam bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken. Check it out bij deze Graffitifun youngboys!

Wij bieden deze Graffitifun street art cursussen in Rotterdam aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderpartijtjes en kidsparty, bedrijfsuitjes voor personeel, creatieve vrijgezellenfeesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, creatieve schoollessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Rotterdam!

Graffiti kinderfeestje Rotterdam

Bij Graffitifun zit je goed voor je leukste en aantrekkelijkste graffiti kinderfeestje in Rotterdam. Een graffiti kinderfeestje is een creatieve en leuke activiteit waarbij kinderen hun eigen graffiti-kunstwerk kunnen maken. Tijdens het feestje krijgen de kinderen de kans om met spuitbussen en andere materialen te werken en hun eigen kunstwerk te maken op een daarvoor bestemde  houten paneel.

Het feestje wordt begeleid door een professionele graffiti-artiest of workshopdocent die de kinderen begeleidt bij het creëren van hun eigen kunstwerken en hen leert over de geschiedenis van graffiti en de technieken die gebruikt worden in de graffiti-kunst.

Aan het eind van het feestje kunnen de kinderen trots hun eigen kunstwerken mee naar huis nemen als aandenken aan een leuke en creatieve middag! Wij geven deze coole feestjes overal in Rotterdam, maar Overschie: Schansweg bij ons is een aanrader!

PLAN EEN WORKSHOP

Graffiti Rotterdam informatie

Wat leuke extra info over de kunst- streetart en graffiti scene!

Rotterdam heeft een zeer interessante en diverse graffitiscene, met een breed scala aan kunstwerken en stijlen verspreid over de stad. De stad heeft een lange geschiedenis op het gebied van streetart en heeft in de afgelopen decennia een aantal bekende kunstenaars voortgebracht.

Een van de meest opvallende plekken voor street art in Rotterdam is de Afrikaanderwijk. Hier vind je veel kleurrijke werken van lokale en internationale kunstenaars op de muren van gebouwen en op andere opvallende plekken.

Ook de straten rondom de Witte de Withstraat, een van de belangrijkste uitgaansgebieden van de stad, zijn gevuld met graffiti en street art. Hier vind je bijvoorbeeld een aantal grote muurschilderingen van bekende kunstenaars zoals Daan Botlek en Telmo Miel.

Daarnaast heeft Rotterdam een aantal bijzondere kunstgalerijen en musea die zeker een bezoekje waard zijn. Het Museum Boijmans Van Beuningen is een gerenommeerd museum voor moderne en hedendaagse kunst, met een indrukwekkende collectie schilderijen, beelden, fotografie en design. Ook de Kunsthal Rotterdam, gelegen in het Museumpark, biedt een gevarieerde collectie van moderne en hedendaagse kunst, met regelmatig wisselende tentoonstellingen.

Al met al biedt Rotterdam een inspirerende mix van graffiti, street art en hedendaagse kunst, waardoor de stad een interessante bestemming is voor kunstliefhebbers. Een leuke plek en stad dus voor een creatieve graffiti workshop bij ons!

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Rotterdam?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.