Graffitifun Europa

Graffiti workshop Lisse

Graffiti workshop in Lisse volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Het stadje met de vele restaurantjes in de bollenstreek en keukhof. Maar wist je dat Graffitifun hier ook deels in ontstaan? Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Lisse!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Lisse om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops personeelsuitjes, kinderfeestjes, scholen en iedereen die deze cursus wil ervaren!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Voor een leuke graffiti workshop zit je hier goed. Met bijna 20 jaar ervaring hebben wij uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve en uitgebreide bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk en deze compleet afwerken met details en de outlines. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Deze stad staat bekend om de bollenstreek, de vele tulpen velden en bloemen met de vele toeristen. Leuk om als combi te plannen met een uitje met een graffiti cursus bij ons! Ook komen de deelnemers uit deze omgeving naar ons toe in Nieuw Vennep (kleine loods beperkt beschikbaar) of de toffe graffiti locaties in Amsterdam en Zaandam!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Lisse!

Boek nu jouw graffiti workshop in Lisse

Wist je dat Graffitifun ook deels in ontstaan in de bollenstreek?!

Plan nu een unieke graffiti workshop in Lisse bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ook hebben wij een kleine loods op 10minuten rijden in Nieuw Vennep eventueel. Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun workshops in Lisse aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti feesten, bedrijfsuitjes personeel, vrijgezellenfeestjes idee, vrienden- familie uitjes, instellingen, CKV lessen en scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Lisse!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Lisse?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.