Graffitifun Europa

Graffiti workshop Amsterdam

Graffiti workshop in Amsterdam volgen? Bij Graffitifun ben je bij het juiste adres! Boek nu jouw graffiti workshop in de omgeving van Amsterdam bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze!

Kom naar de tofste en grootste graffiti locatie in Amsterdam en omgeving:
Graffitifun Hall of Fame Amsterdam, Flevoparkweg.

Graffitifun biedt de leukste en uitgebreidste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk. We verzorgen graffiti bedrijfsuitjes, scholen en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Amsterdam voor een unieke graffiti belevenis en geen zorgen bij slecht weer! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals vrijgezellenfeestjes, teamuitjes en feesten!

Met een team van ervaren artiesten bieden wij alles compleet aan!
Maak je eigen graffiti paneel of gezamenlijke kunstwerken naar wens.
Voor een creatieve dag zit je dus goed bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Omdat graffiti spuiten best een intensieve bezigheid is, nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen goed kunnen drogen.  We gaan dan verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Amsterdam!

Boek nu jouw graffiti workshop in Amsterdam

Plan nu een unieke graffiti workshop in Amsterdam bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Amsterdam aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Amsterdam!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.