Graffitifun Europa
Graffiti workshops Amsterdam

Graffiti workshop Amsterdam

Graffiti workshop in Amsterdam volgen? Bij Graffitifun zit je bij het juiste adres! Marktleider in graffiti workshops in Amsterdam. Boek nu jouw graffiti workshop in de omgeving van Amsterdam bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze!

Kom naar de tofste en grootste graffiti locatie in Amsterdam en omgeving:
– Graffitifun Hall of Fame Amsterdam, Flevoparkweg (Amsterdam oost)
– Amsterdam NDSM graffiti terrein (Amsterdam Noord )
– Amsterdam Hakfort (Amsterdam Zuidoost )
– Zaandam (aanrader, op slechts 10 min. van Amsterdam + gratis parkeren)

Graffitifun biedt de leukste en uitgebreidste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk. We verzorgen graffiti bedrijfsuitjes, scholen en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Amsterdam voor een unieke graffiti belevenis en geen zorgen bij slecht weer! Ook voor alle andere workshops zoals vrijgezellenfeestjes, teamuitjes en feesten en de leukste graffiti kinderfeestjes!

De Amsterdamse kunst dateert uit de 13e eeuw en tot op heden is Amsterdam de plek voor kunst- en cultuur liefhebbers. Wist je dat Amsterdam ook rijk is met een groot graffiti en streetart scene en vele musea overal door de stad heen. Niet alleen in een museum maar ook op straat is veel kunst te bewonderen. De 2 bekendste legale graffiti plekken is in Amsterdam Noord NDSM en Amsterdam Oost Flevoparkweg (Graffiti Hall of Fame). Op deze plekken is graffiti spuiten gedoogd en krijg je een echte graffiti belevenis!

Een graffiti workshop op NDSM is een dikke aanrader, volop cultureel gebied met vele leuke plekken en restaurants. Wij hebben een samenwerking met restaurant IJver, hier kun je terecht met je bedrijfsuitje om wat lekkers te eten en drinken maar ook om bijvoorbeeld een vergaderzaal te boeken.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Omdat graffiti spuiten best een intensieve bezigheid is, nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen goed kunnen drogen.  We gaan dan verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Van de vele musea en culturele plekken tot de stadsparken en de met kunst versierde gevels van de grachtenpanden en wooncomplexen van Oost tot West. Kunst, cultuur en streetart is altijd en overal in Amsterdam!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Amsterdam, kom naar onze Graffitifun Hall of Fame in Oost of NDSM!

Boek nu jouw graffiti workshop in Amsterdam

Plan nu een unieke creatieve graffiti workshop in Amsterdam bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Graffiti workshop NDSM Amsterdam of Amsterdamse brug

De talrijke graffiti scene en streetart kunstvorm is uitgebreid in Amsterdam en vind je overal door de stad. Vooral in Amsterdam Oost, onder de Schellingwoude graffiti brug is een gedoogde graffiti spot te vinden. Maar ook in Amsterdam Noord bij NDSM is veel street art en diverse kunst en art vormen te vinden in en rondom de oude havenloodsen. Of een streetart tour in West. Dit kan allemaal bij ons in combinatie voor of na een graffiti masterclass.

Wist je dat Graffitifun een belangrijke kunst- en cultuur trekker is in Amsterdam? Wij trekken namelijk maandelijks wel duizenden bezoekers en deelnemers.
Van leerlingen, kinderen en feestjes, vrijgezellenfeestjes, familie-uitjes tot aan groepen toeristen en bedrijfsuitjes!!

Check, een leuk weetje:
Graffitifun…. Graffiti-Fun! Niet alleen de grootste in deze plaats als graffiti aanbieder en marktleider in het land, maar zelfs de grootste van Europa! Hoe tof en uniek is dat om dat als Nederland te hebben als land!

Wij bieden deze streetart tours en graffiti workshops in Amsterdam aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, personeelsuitjes, vrijgezellenfeesten, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen en klassen, vakantieparken en evenementen, allemaal in Amsterdam voor een uniek uitje!

Graffiti kinderfeestje Amsterdam

Boek ook je meest toffe, uitgebreidste en meeste onvergetelijke graffiti kinderfeestje in Amsterdam bij ons!
In verband met onze hobby erbij nergens anders zo enthousiast en uitgebreid te vinden, uitgeroepen tot één van de tofste feestjes van het moment! Een kinderfeestje op NDSM is zeker een aanrader met volop leuke plekjes op de werf!

PLAN EEN WORKSHOP

Graffiti workshop NDSM Amsterdam

Leuke weetjes over de graffiti spot te NDSM voor een creatieve graffiti workshop!

NDSM is een voormalige scheepswerf in Amsterdam-Noord die tegenwoordig bekend staat als een creatieve broedplaats. Het gebied is omgetoverd tot een culturele en artistieke hub waar kunstenaars, ontwerpers en andere creatieve ondernemers werken en hun werk exposeren.

De geschiedenis van NDSM gaat terug tot de 19e eeuw, toen het bedrijf begon met het bouwen van schepen. In de 20e eeuw groeide de werf uit tot een van de grootste scheepswerven ter wereld. Na het faillissement van de werf in 1984, raakte het gebied langzaam in verval.

In de jaren ’90 werd het terrein echter herontdekt door kunstenaars en creatievelingen, die de leegstaande gebouwen in beslag namen en omvormden tot ateliers en werkplaatsen. Het gebied groeide uit tot een broedplaats voor artistieke experimenten en evenementen, zoals festivals, markten, en tentoonstellingen.

Tegenwoordig is NDSM een populaire bestemming voor bezoekers van Amsterdam en een belangrijke trekpleister voor de lokale gemeenschap. Het gebied heeft een bruisende sfeer en biedt talloze mogelijkheden voor kunst, cultuur en creativiteit, waaronder street art, theater, muziek, dans, en nog veel meer.

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Amsterdam?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Google reviews workshops Amsterdam
Caroline AalbersCaroline Aalbers
10:08 25 May 22
Wat een ontzettend leuke activiteit om te doen voor een kinderpartijtje! Lekker in de buitenlucht zelf aan de slag gaan. Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben een geweldige ochtend gehad. Eerst de uitleg over de achtergrond van graffiti en de basics, daarna zelf aan de slag met een ontwerp. Beetje hulp van leuke graffiti-fun begeleiders en uiteindelijk een prachtig eindresultaat! Als afsluiter nog een wandeling langs de mooie graffiti kunstwerken onder de Flevobrug.Zeker een aanrader als je iets anders en bijzonders wilt doen!
Michelle BuijsmanMichelle Buijsman
14:43 30 Mar 22
Afgelopen week heeft mijn dochter voor haar partijtje een Graffiti workshop gedaan met haar vriendinnen.Ze kregen eerst een rondleiding langs de prachtige muren vol Graffiti. Ook hebben ze uitleg gekregen waar het vandaan komt en hoe alles gemaakt wordt.Vervolgens mogen ze zelf aan de slag. Eerst bedenken wat ze willen maken en dan met behulp van een van de artiesten lekker aan de slag. Als afsluiter nog je eigen naam op de muur achter mogen laten.De meiden hebben genoten en ze zijn allemaal met een prachtig kunstwerk naar huis gegaan.Zeker een aanrader voor iedereen die weer eens wat anders wilt voor een partijtje.
Lysbeth BrinkLysbeth Brink
11:07 25 Mar 22
We hebben een te gek kinderfeestje gehad met 6 jongens. Ze vonden artiest Jimmy helemaal geweldig! De jarige vond het voor herhaling vatbaar!
Jessica SterkenJessica Sterken
18:07 08 Nov 21
Een super leuk en stoer kinderfeestje gehad. De jongens vonden het erg leuk. Zeker een aanrader voor jong en oud jongen of meisje dat maakt niet uit ze zullen een geweldige dag hebben
js_loader

Comments are closed.