Graffitifun Europa

Graffiti workshop Arnhem

Op zoek naar een Graffiti workshop in Arnhem? Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Arnhem

Graffitifun verzorgd de coolste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd een mogelijkheid. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Arnhem zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren met iedereen! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals kinderfeestjes, teamuitjes en feesten!

Arnhem maakt helemaal gebruik van zijn park en van zijn geschiedenis.” Dat was de kop van een paginagroot lyrisch artikel in de New York Times over de meest recente editie van de Sonsbeek beeldententoonstelling. Wellicht wat overdreven, maar de beeldententoonstelling in Arnhem is alle aandacht zeker waardig. Neem eens een kijkje door de stad na een leuke workshop en vind ook wat leuke streetart spotjes.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de workshop met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers al hun vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, hiermee kunnen zij hun eerste schets op papier zetten. Tijdens het maken van de schets geven de begeleiders uitleg over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen design.

Beleef een echte graffiti workshop met je eigen graffiti paneel of groot paneel/muur naar wens samen. Op het einde van de workshop mogen de deelnemers nog kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een bijzondere dag op unieke wijze af!

Verzorg nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Arnhem!

Boek nu jouw graffiti workshop in Arnhem

Boek nu een graffiti workshop in Arnhem bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Arnhem aan, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Arnhem!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Arnhem?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.