Graffitifun Europa

Graffiti workshop Arnhem

Opzoek naar een Graffiti workshop in Arnhem? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Arnhem!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd een mogelijkheid. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Arnhem zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Met een team van artiesten die veel graffiti ervaring hebben, bieden wij alles compleet aan!
Maak geheel naar wens je eigen graffiti paneel of gezamenlijke kunstwerken.
Voor een creatieve dag vol plezier zit je altijd goed bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de workshop met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers al hun vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, hiermee kunnen zij hun eerste schets op papier zetten. Tijdens het maken van de schets geven de begeleiders uitleg over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen design.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even pauze om te genieten van een lekkere snack en wat te drinken. Tijdens de pauze krijgen de verschillende verflagen goed de tijd om te drogen.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Op het einde van de workshop mogen de deelnemers nog kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een bijzondere dag op unieke wijze af!

Verzorg nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Arnhem!

Boek nu jouw graffiti workshop in Arnhem

Boek nu een unieke graffiti workshop in Arnhem bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Arnhem aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Arnhem!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.