Graffitifun Europa
Graffiti workshops Amersfoort

Graffiti workshop Amersfoort

Opzoek naar een Graffiti workshop in Amersfoort? Dan is Graffitifun wat jij zoekt! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Amersfoort !

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk. We verzorgen diverse graffiti schoolworkshops, events en bedrijfsuitjes aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Amersfoort zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten! Ook voor een uniek graffiti kinderfeestje zit je hier goed!

Deze plaats is een stad en gemeente in het oosten van de provincie Utrecht midden van het land. De gemeente telt 158.712 inwoners. Wist je dat er veel kunst te bewonderen valt in Amersfoort? Zo is er een toffe legale graffiti spot te vinden onder een viaduct en telt deze plaats diverse kunsthallen en galerie houders!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een leuk en compleet programma inclusief privé artiest(en). We beginnen de workshop met het geven van een inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, tekenen maar! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk geheel samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve activiteit, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed droog kunnen worden.  Na het drogen maken we het graffitikunstwerk af. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze op het einde nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Amersfoort is een groeistad en vervult economisch een regiofunctie met een sterk gegroeid bedrijfsleven, heeft een van de grootste spoorweg knooppunten van Nederland en ook hierlangs het spoor zijn vele graffiti kunstwerken te vinden. Boek nu bij ons je exclusieve graffiti workshop in Amersfoort!

Boek nu jouw graffiti workshop in Amersfoort

Plan nu een unieke graffiti workshop in Amersfoort bij Graffitifun! De deelnemers zijn gedurende de workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, ze krijgen te maken met het ontwikkelen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Amersfoort aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Amersfoort!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Amersfoort?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.