Graffitifun Europa

Graffiti workshop Amersfoort

Opzoek naar een Graffiti workshop in Amersfoort? Dan is Graffitifun wat jij zoekt! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Amersfoort !

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd mogelijk. We verzorgen graffiti schoolworkshops, events en bedrijfsuitjes aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Amersfoort zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Met een team van artiesten met veel ervaring, bieden wij alles compleet aan!
Maak geheel naar wens je eigen graffiti paneel of gezamenlijke kunstwerken.
Voor een creatieve dag zit je altijd goed bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, tekenen maar! Tijdens het uitdelen geven wij uitleg over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk geheel samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve activiteit, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed droog kunnen worden.  Na het drogen maken we het graffitikunstwerk af. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze op het einde nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Amersfoort!

Boek nu jouw graffiti workshop in Amersfoort

Plan nu een unieke graffiti workshop in Amersfoort bij Graffitifun! De deelnemers zijn gedurende de workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met het ontwikkelen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Amersfoort aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Amersfoort!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.