Graffitifun Europa

Graffiti workshop Groningen

Graffiti workshop in Groningen volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres in deze studentenstad! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Groningen!

Graffitifun biedt leukste en creatieve graffiti workshops aan! Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Groningen om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Voor bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of studenten en verenigingen.

Kunst vind je overal in Groningen. Van een openbaar toilet tot een door Alessandro Mendini ontworpen museum of het Groningermuseum voor schilder kunsten, design, fotografie, mode, erfgoed en archeologie en overige kunst.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop begint bij ons bij een leuke presentatie over graffiti zelf, zoals de geschiedenis. Hoe je werkt in lagen en diverse andere zaken. We maken eerst een schets en gaan dan beginnen aan je eigen graffiti kunstwerkje.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Inclusief graffiti rondleidingen en echte graffiti muren!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Groningen!

Boek nu jouw graffiti workshop in Groningen

Plan nu een unieke graffiti workshop in Groningen bij ons! Leer de echte kunst van graffiti! De deelnemers krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Groningen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Groningen! Ook voor studentenverenigingen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Groningen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.