Graffitifun Europa

Graffiti workshop Breda

Opzoek naar een Graffiti workshop in Breda? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Breda!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd een mogelijkheid. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Breda zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Lopend door het centrum van Breda, vallen je vast de kunst standbeelden en andere vormen van kunst op. Modern, klassiek, in steen of brons en allerlei kleuren. De verscheidenheid is groot en divers. Ga mee op een unieke kunstwandelroute door de binnenstad van deze historische stad en de vele gezellige eettentjes, winkels en restaurants.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bij Graffitifun bestaat uit een uitgebreid en compleet programma inclusief eigen artiest(en) en alle materialen. We starten de workshop met het geven van een leuke en informatieve introductiepresentatie, waar deelnemers al hun vragen kunnen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, waarmee ze hun eerste schets op papier kunnen zetten. Tijdens het maken van de schets leggen de begeleiders uit hoe je graffiti-ontwerpen maakt. Nadat de schets op papier is gezet, kunnen we beginnen met het spuiten van ons eigen graffiti kunstwerk of een paneel geheel naar eigen ontwerp.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, dus halverwege pauzeren we even om te genieten van een lekker hapje en een drankje. Tijdens de pauze krijgen de verschillende verflagen ruim de tijd om te drogen. Na het drogen gaan we verder met het afwerken van de graffiti kunstwerken. Aan het einde van de workshop mogen de deelnemers gratis een echte graffitimuur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffititour langs honderden meters graffitimuren. We sluiten een bijzondere dag op een unieke manier af met een leuke groepsfoto en ons eigen Graffitifun certificaat/diploma!

Verzorg nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Breda!

Boek nu jouw graffiti workshop in Breda

Boek nu een unieke graffiti workshop in Breda bij Graffitifun! Wij verzorgen een unieke ervaring waarbij de deelnemers de gehele workshop creatief bezig zijn en de kunst van het graffiti spuiten leren van een echte graffiti artiest! Ze gaan aan de slag met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of paneel. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Breda aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Breda!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Breda?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.