Graffitifun Europa

Graffiti workshop Limburg

Graffiti workshop in Limburg volgen? Wat valt er in Limburg nog meer te beleven dan de rauw natuur en grotten en leuke stadjes? Juist, een graffiti cursus bij Graffitifun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Limburg!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Limburg om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop in het zuiden van het land kan bij Graffitifun. Check onze site onder kopje graffiti workshops voor het complete programma. Combineer deze leuke workshop met een uitje naar de grotten bijvoorbeeld. Zo heb je altijd een geslaagd dagje en een aandenken mee naar huis!

Wil je meer weten over de Limburgse tradities en geschiedenis, kunst en cultuur? Plan een bezoek aan een van de vele musea of bezienswaardigheden. Cultureel Limburg bruist van de grootse evenementen, bijzondere tentoonstellingen en boeiende musea. Laat je inspireren in de galerieën en ateliers die verscholen liggen door heel het Heuvelland en buiten overal. Ga op zoek naar een mooi kunststuk voor boven je bank of word zelf creatief tijdens een van vele kunstzinnige workshops zoals schilderen, tekenen en graffiti spuiten. Het hele jaar door kun je cultuur checken in de musea of geniet je van een avondje in één van de leuke theaters. Ook tijdens jouw bezoek is er van alles te ontdekken!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Limburg!

Boek nu jouw graffiti workshop in Limburg

Plan nu een unieke graffiti workshop in Limburg bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest, zowel jongens als meiden artiesten staan voor jouw klaar! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en maken hun eigen graffiti paneel. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Limburg aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Limburg!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan in Limburg?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.