Graffitifun Europa

Graffiti workshop Gelderland

Graffiti workshop in Gelderland volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Op een vakantiepark of bij jouw bedrijf? Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Gelderland!

Provincie Gelderland is ambassadeur voor de Gelderse beeldende kunst, er zijn veel kunst musea te vinden en grote openbare tentoonstellingen. Erg leuk om als combinatie te boeken met een graffiti workshop bij Graffitifun!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. We bieden graffiti school workshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Gelderland om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt ook voor andere workshops zoals bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, kinderfeestjes en events!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti is lastiger dan het lijkt, wij hebben een leuk uitgebreid programma incluslief begeleiding, pauzes, stappen en diverse ontwerp technieken en lagen. Spuit na de workshop op een echte graffiti muur ook met ons!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Gelderland!

Boek nu jouw graffiti workshop in Gelderland

Tijdens de graffiti workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Gelderland aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Gelderland!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan in Gelderland?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.