Graffitifun Europa
Graffiti workshops Utrecht

Graffiti workshop Utrecht

Graffiti workshop in Utrecht volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Utrecht!

Kom naar de tofste en grootste graffiti locatie in Utrecht en omgeving:
Graffitifun Hall of Fame Utrecht, Rooseveltlaan.

Ook een kinderfeestje in Vleuten is een aanrader, wij hebben een samenwerking met speeltuin Albatros waar je terecht kan met al je vriendjes en gebruik kan maken van de speeltuin!

Wist je dat wij het leukste en uitgebreidste programma op de markt hebben? Wij hebben jarenlange ervaring en dit is te zien in ons programma (en uiteraard de vele reviews). Wij bieden een uitgebreid programma aan in stappen met een presentatie en uitleg. Vervolgens ga je met je eigen graffiti artiest je ontwerp maken om vervolgens aan de slag te gaan met echte graffiti spuitbussen. Hoe tof is dat!

Tijdens ons programma volgen we een stappenplan hoe je in lagen je graffiti kunstwerk of eigen piece maakt. Hier zit een hele gedachte achter met in lagen werken, maar ook met het inkleuren en aflijnen. Ook wel de fill-in en outlines genoemd in graffiti taal.

Tijdens de workshop doen we een korte pauze en mogen er tussendoor foto’s gemaakt worden. Dit als aandenken samen met je eigen paneeltje of groot kunstwerk en groepsfoto! Wij sluiten af met het vertellen van de boete, want we willen niet dat iemand dit zomaar doet op straat maar respect heeft voor andermans spullen. Tagge kun je dus bij ons op een echte graffiti wall!

Graffitifun biedt de leukste en uitgebreidste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker mogelijk. We verzorgen graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Utrecht om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Deze stad ligt centraal gelegen en is goed bereikbaar om een masterclass graffiti of street art te volgen bij ons. Dus ben je bijvoorbeeld op zoek naar een leuke en creatieve activiteit in het midden van het land? Voor een kinderfeestje? Of personeelsuitje? Dan zit je hier op een perfecte legale graffiti spot en wall in Utrecht. Dus kom je uit de buurt zoals bijvoorbeeld Nieuwegein, Houten, Vianen, Leidsche Rijn, Vleuten, Maarssen, Breukelen, Amersfoort, Lopik, Woerden of een andere plek in de buurt? Dan raden wij jouw aan om bij ons op locatie te komen voor een unieke en onvergetelijke graffiti belevenis!

Wist je dat Graffitifun een belangrijke en bekende kunst- en cultuur trekker is in Utrecht? Wij trekken namelijk maandelijks wel duizenden bezoekers!! Van allerlei diverse workshops, tot aan schoollessen, toeristen en events.

Leuk om te weten, tip:
Graffitifun…. Graffiti-Fun! Niet alleen de grootste in deze plaats als graffiti aanbieder en marktleider in het land, maar zelfs de grootste van Europa! Hoe tof en uniek is dat om dat als Nederland te hebben als land!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Utrecht!

Boek nu jouw graffiti workshop in Utrecht

Plan nu een unieke graffiti workshop in Utrecht bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden dez Graffitifun graffiti workshops en streetart in Utrecht aan voor iedereen, denk hierbij aan een graffiti kinderfeestje, bedrijfsuitjes creatief, vrijgezellenfeestjes man of vrouw, vrienden- familie uitjes, instellingen, school en lessenreeksen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Utrecht!

Graffiti kinderfeestje Utrecht

Boek ook je meest toffe en meeste onvergetelijke graffiti kinderfeestje in Utrecht bij ons!
In verband met onze hobby erbij nergens anders zo enthousiast en uitgebreid te vinden, uitgeroepen tot één van de tofste feestjes van het moment!

PLAN EEN WORKSHOP

Kunstscene graffiti Utrecht

Leuke weetjes over de graffiti en creatieve kunstscene in Utrecht voor een graffiti workshop!

Utrecht heeft een rijke geschiedenis op het gebied van graffiti, street art en creatieve kunst. Er zijn tal van locaties in de stad waar je deze vormen van kunst kunt vinden.

Een van de meest bekende plekken is de Westerkade, een straat langs de Oudegracht die bekend staat om zijn grote muurschilderingen en graffiti-kunstwerken. Hier vind je kunstwerken van zowel lokale als internationale artiesten.

Een andere populaire plek is het Lepelenburg park, waar de betonnen muren langs de gracht zijn bedekt met kleurrijke graffiti. De kunstwerken zijn hier vaak van tijdelijke aard, waardoor er steeds nieuwe kunstwerken ontstaan. Ook de Vogelenbuurt en de Dichterswijk zijn bekend om hun street art en graffiti. In deze wijken vind je diverse murals en kunstwerken op de gevels van huizen en op andere opvallende plekken.

Naast graffiti en street art heeft Utrecht ook een bloeiende creatieve scene, met veel ateliers en galerieën waar je allerlei soorten kunst kunt vinden, zoals schilderijen, fotografie, beeldhouwwerken en nog veel meer.

Een van de hoogtepunten van de Utrechtse kunstscene is het jaarlijkse kunstfestival de Culturele Zondagen, waarbij kunstenaars en creatieve ondernemers de stad overnemen met tentoonstellingen, workshops, performances en andere evenementen.

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Utrecht?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Google reviews workshops Utrecht
Zubeyde GuzelZubeyde Guzel
17:06 04 Jul 22
Wat een geslaagd feestje hebben wij gehad!!De kinderen hebben het er nog steeds over en hele leuke reacties van ouders gekregen.Qua communicatie en organisatie was alles perfect geregeld. Ik kan het alleen maar aanbevelen!
Bar de BruinBar de Bruin
05:25 02 Jul 22
Met 6 meiden dit graffiti feestje gedaan voor onze dochter die 9 werd. Ze vonden het állemaal geweldig om een eigen ‘kunstwerkje’ te maken, en super trots op wat ze gemaakt hadden. Zonder overdrijven vond iedereen het een topfeestje 👌🏼 Jasper, degene die alles begeleide deed het heel leuk. Geduldig en zorgde ervoor dat iedereen echt tevreden was met haar kunstwerkje.De locatie in Utrecht is geslaagd voor heet weer (zoals vandaag) of regen omdat je onder de snelweg staat. Perfect parkeren bij de Ikea en we hadden zelf lekkers en drinken mee genomen. Er is verder niets aanwezig van toilet of keuken maar dat werd van tevoren goed aangegeven dus daar waren we helemaal op voorbereid. Echte aanrader als je een creatief feestje wil met een geweldig eindresultaat om voor iedereen mee te nemen naar huis
Marcha Ten BrinkMarcha Ten Brink
17:13 26 Jun 22
Mijn zoon heeft een super partijtje gehad en iedereen ging naar huis met iets moois.Ze helpen je waar nodig is en leggen alles heel goed uit!! Al met al top top top ik raad dit cker aan👌🤗
Mandy De Jong,gelsMandy De Jong,gels
08:49 26 Jun 22
Het kinderfeestje was super geslaagd. De kinderen hebben het er verder de hele dag over gehad.Er lag wel veel rommel (afval) maar daar kunnen de mensen die het organiseren helemaal niks aan doen
Casper en BennitaCasper en Bennita
08:10 26 Jun 22
Superieure activiteit! Prima ontspannen ontvangst door Michel en zijn team. Onze groep van 8 jongens heeft een leuke middag gehad onder uitstekende begeleiding van Martin, die leuke achtergrond over graffiti geeft, met geduld iedereen helpt en er voor zorgt dat iedereen met een mooi kunstwerk naar huis ging. Aanrader.
js_loader

Comments are closed.