Graffitifun Europa

Graffiti workshop Oberhausen

Graffiti workshop in Oberhausen volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres! Of een leuk uitje in het centro en even lekker shoppen om hierna een toffe streetart en graffiti cursus te volgen in Duitsland! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Oberhausen!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Oberhausen om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

De graffiti scene in Duitsland is ook mega groot. Denk bijvoorbeeld ook aan de grote steden zoals Berlijn, Dusseldorf etc. Of uiteraard de Berlijnse muur met de vele graffiti kunstwerken. Wij bieden toffe graffiti workshops aan in Duitsland, zowel in Nederlands, Engels of Duits gesproken!

In Oberhausen heeft zich de afgelopen jaren een unieke vrije culturele scene ontwikkeld in de laatste tijd, die voor elk wat wilds te bieden heeft!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen dus jullie hoeven niks te verzorgen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Een complete workshop met alles inclusief, met een eigen graffiti paneel of grote muur gezamenlijk. Hierna mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Oberhausen! Naar wens kunnen wij dit in diverse talen aanbieden!

Boek nu jouw graffiti workshop in Oberhausen

Boek nu je unieke graffiti workshop Oberhausen bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Oberhausen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Oberhausen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Oberhausen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.