Graffitifun Europa

Graffiti workshop Helmond

Graffiti workshop in Helmond volgen? Kom dan naar Graffitifun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Helmond!

Graffitifun biedt de leukste graffiti workshops aan voor iedereen. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshop raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Helmond om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Ook voor andere workshops, school uitjes en kinderfeestjes.

Helmond, een stad van beeldende kunst en cultuur. De beeldenroute, een wandeling door het centrum en het kasteelpark is een ware kunstbeleving. Zo’n 70-75 beelden en open galerieën maken dat bezoekers veel kunst kunnen zien hier. Uniek uitje dus om te combineren met een toffe workshop graffiti spuiten.

Opbouw workshop bij Graffitifun

Onze graffiti workshops en jarenlange ervaring zorgen voor een leuk en strak programma waar de deelnemers in stappen leren wat graffiti inhoud en hoe je een kunstwerk maakt.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Je eigen kunstwerk mag mee naar huis. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Helmond!

Boek nu jouw graffiti workshop in Helmond

Plan nu een unieke creatieve graffiti workshop in Helmond  bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Helmond aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Helmond!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Helmond?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.