Graffitifun Europa

Graffiti workshop Wijchen

Graffiti workshop in Wijchen volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres en plek! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Wijchen!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Wijchen om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! En alle andere workshops!

Deze gemeente is een mooie spot voor kunst en cultuurliefhebbers. Want Wijchen is niet alleen rijk aan buitenkunstwerken in alle stijlen; van historische monumenten tot abstracte werken en van kleurrijk tot sober maar van nog veel meer! Want er worden ook vaak en regelmatig exposities georganiseerd met kunstwerken van lokale kunstenaars in het Kunsthuis, Kasteel Wijchen en Kasteel Hernen en in de Sint-Victorkerk. Zo is er van alles te beleven dus op kunstgebied hier ook en ideaal om te combineren met een toffe graffiti cursus bij ons!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop en cursus bij ons is een mix van jarenlange ervaringen een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een unieke informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend helemaal naar eigen wens, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is een unieke bezigheid en lastig, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor tussendoor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af! Hoe tof is dat!!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Wijchen!

Boek nu jouw graffiti workshop in Wijchen

Plan nu een unieke en exclusieve graffiti workshop in Wijchen bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Wijchen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Wijchen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Wijchen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.