Graffitifun Europa
Graffiti workshops Gent

Graffiti workshop Gent

Graffiti workshop in Gent volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres, ook in België! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Gent!

In Gent valt qua graffiti en streetart veel te beleven. Zo zijn er door de stad diverse graffiti kunstwerken te vinden. Erg leuk om als uitje te boeken voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje.

In het centrum heb je ook een toffe graffiti straat. De echte naam van deze straat is het Werregarenstraatje. Maar iedereen kent het natuurlijk als het Graffitistraatje. Wij hebben hier al diverse workshops gegeven op de graffiti muur en kunnen ook een streetart tour verzorgen hier. Een toffe legale graffiti plek in Gent in het centrum! Combineer dit met een lekker etentje pal ernaast in het oude stadcentrum.

Daarnaast bieden wij ook uitgebreide graffiti workshops aan bij het Keizersviaduct bij het Keizerspark. Dit is een legale graffiti plek in Gent en overdekt dus met regen geen probleem! Hier zit ook gratis op een echte graffiti muur spuiten in achteraf!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Gent om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop cursus bestaat bij ons uit een compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie. Hierna gaan we op papier je ontwerp is helemaal tekenen met potlood. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Gent! Ook voor andere steden in België zoals in Antwerpen, Leuven en Brussel zit je bij ons aan goede adres!

Boek nu jouw graffiti workshop in Gent

Plan nu een unieke graffiti workshop in Gent bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Gent aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Gent!

PLAN EEN WORKSHOP

Streetart en graffiti Gent

Gent is een stad in België met een rijke geschiedenis en een levendige streetartscene. Hieronder volgen enkele hoogtepunten van de streetart in Gent:

  1. Werregarenstraat: Dit is een straat in het centrum van Gent die bekend staat als “Graffitistraatje”. De muren zijn hier volledig bedekt met graffiti en streetart, wat zorgt voor een kleurrijke en indrukwekkende sfeer.
  2. Onder de bruggen van de Leie: Gent heeft verschillende bruggen over de rivier de Leie, waar streetart te vinden is. Onder andere de B401 brug is bekend om zijn graffiti en murals.
  3. Het Rabot: Dit is een oude middeleeuwse wijk in Gent waar veel streetart te vinden is. Hier kun je onder andere werken vinden van de bekende streetart kunstenaar ROA.
  4. Het Graffiti Street Art Festival: Dit is een jaarlijks festival in Gent waarbij internationale streetart kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk te laten zien. De stad verandert dan in één grote openluchtgalerie met kleurrijke murals, graffiti en andere vormen van streetart.
  5. The Crystal Ship: Dit is een streetartproject dat sinds 2016 elk jaar plaatsvindt in de stad. Internationale en lokale streetart kunstenaars worden uitgenodigd om hun werk te laten zien op verschillende locaties in Gent. Er zijn onder andere werken te zien van kunstenaars als Faith47, C215 en Roa.

Al met al heeft Gent een bruisende streetartscene met veel interessante werken en evenementen. Of je nu op zoek bent naar kleurrijke murals, graffiti of andere vormen van streetart, er is genoeg te ontdekken in deze Belgische stad!

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Gent?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.