Graffitifun Europa
Graffiti workshops Gent

Graffiti workshop Gent

Graffiti workshop in Gent volgen? Dan ben je bij Graffitifun aan het juiste adres, ook in België! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Gent!

In Gent valt qua graffiti en streetart veel te beleven. Zo zijn er door de stad diverse graffiti kunstwerken te vinden. Erg leuk om als uitje te boeken voor je bedrijfsuitje of personeelsuitje.

In het centrum heb je ook een toffe graffiti straat. De echte naam van deze straat is het Werregarenstraatje. Maar iedereen kent het natuurlijk als het Graffitistraatje. Wij hebben hier al diverse workshops gegeven op de graffiti muur en kunnen ook een streetart tour verzorgen hier. Een toffe legale graffiti plek in Gent in het centrum! Combineer dit met een lekker etentje pal ernaast in het oude stadcentrum.

Daarnaast bieden wij ook uitgebreide graffiti workshops aan bij het Keizersviaduct bij het Keizerspark. Dit is een legale graffiti plek in Gent en overdekt dus met regen geen probleem! Hier zit ook gratis op een echte graffiti muur spuiten in achteraf!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Gent om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop cursus bestaat bij ons uit een compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie. Hierna gaan we op papier je ontwerp is helemaal tekenen met potlood. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Gent! Ook voor andere steden in België zoals in Antwerpen, Leuven en Brussel zit je bij ons aan goede adres!

Boek nu jouw graffiti workshop in Gent

Plan nu een unieke graffiti workshop in Gent bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Gent aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Gent!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Gent?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.