Graffitifun Europa

Graffiti workshop Alphen aan Den Rijn

Graffiti workshop in Alphen aan Den Rijn boeken? Dan zit je bij Graffitifun juist! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Alphen aan Den Rijn!

Graffitifun biedt de leukste en meest uitgebreide graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook mogelijk. We verzorgen graffiti workshops voor scholen, bedrijfsuitjes en events aan door heel Nederland en het buitenland en kinderfeestjes! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Alphen aan Den Rijn om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Dit raden wij natuurlijk ook aan voor alle andere workshops zoals teamuitjes, vrijgezellenfeestjes en feesten!

Wist je dat er in deze plaats ook veel beelden als kunstwerken zijn te bewonderen? Ze staan overal door de stad. Deze plaats is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Alphen ad Rijn. De plaats is gelegen in de Nederlandse provincie Zuid Holland in het veenweidegebied het Groende Hart tussen de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Leiden en Den Haag. Een inwoner van Alphen aan den Rijn wordt Alphenaar genoemd.

Opbouw workshop bij Graffitifun

We beginnen de workshop met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Hierna gaan we aan de slag met het ontwerp. Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief alle materialen en privé artiest(en). Tijdens de cursus geven wij uitleg over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk geheel samen naar wens.

Graffiti spuiten is best een intensieve bezigheid, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

Boek nu bij ons je meest exclusieve graffiti workshop in Alphen aan Den Rijn!

Boek nu jouw graffiti workshop in Alphen aan Den Rijn

De deelnemers zijn gedurende de workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Plan nu een unieke graffiti workshop in Alphen aan Den Rijn bij Graffitifun!  Ze krijgen te maken met het ontwikkelen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk of gezamenlijke muur naar wens.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Alphen aan Den Rijn aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Alphen aan Den Rijn!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Alphen ad Rijn?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.