Graffitifun Europa

Graffiti workshop Amstelveen

Graffiti workshop in Amstelveen volgen bij ons? Dan ben je bij Graffitifun op de juiste plek! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuzen jouw graffiti workshop in de omgeving van Amstelveen!

Graffitifun biedt de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops aan voor iedereen. Wij raden aan bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook zeker een mogelijkheid. We bieden graffiti schoolworkshops, bedrijfsuitjes en events aan door het gehele land en buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Amstelveen om zorgen bij slecht weer te voorkomen en een echte unieke graffiti belevenis te ervaren! Kom dus naar ons in bijvoorbeeld Amsterdam Oost op maar 10-15minuten van Amstelveen vandaan!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij ons uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, waarbij deelnemers vragen mogen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een potlood en een papier. Terwijl wij uitleg geven over het maken van verschillende ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti paneeltje of een kunstwerk samen naar wens.

Graffiti spuiten is een drukke bezigheid, daarom nemen we tussendoor even een korte pauze voor wat drinken en snacks. Na de pauze hebben de verschillende verflagen ook nog eens goed kunnen drogen.  We gaan na het drogen verder met het afmaken van het graffitikunstwerk. Wanneer de deelnemers klaar zijn met hun eigen project, mogen ze als afsluiting nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een onvergetelijke dag mooi af!

In Amstelveen barst het van de vele kunst en cultuur. De stad en haar omgeving bieden daarvoor vele diverse cultuurzaken zoals: theaters, ateliers, huiskamers, kerken en pleinen zijn plekken van ontmoeting, experiment of verbeelding. Wist je dat er ook een toffe legale graffiti wall is in Amstelveen?

De gemeente Amstelveen heeft de afgelopen decennia een collectie van ruim tachtig sculpturen opgebouwd in de kunst scene en wereld. In de collectie beelden is een duidelijk tijdsbeeld waar te nemen, waardoor er sprake is van een gevarieerde en afgewogen collectie kunstwerken in de openbare ruimte die elk kenmerkend is voor de tijd en kunstenaar.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Amstelveen of kom naar onze Graffitifun Hall of Fame in Oost vlakbij!

Boek nu jouw graffiti workshop in Amstelveen

Boek nu een graffiti workshop in Amstelveen bij Graffitifun! Gedurende de workshop zijn de deelnemers creatief bezig en leren ze de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze krijgen te maken met verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen kunstwerk. Hierbij worden zij geholpen en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti cursussen in Amstelveen aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti feestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen en lessen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Amstelveen!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Amstelveen?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.