Graffitifun Europa

Graffiti workshop Apeldoorn

Opzoek naar een Graffiti workshop in Apeldoorn? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Apeldoorn!

Graffitifun verzorgd de meest uitgebreide en leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd een mogelijkheid. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Apeldoorn zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Dit geldt natuurlijk ook voor alle andere workshops zoals feestjes, teamuitjes en feesten!

Met een team van artiesten die veel graffiti ervaring hebben, bieden wij alles compleet aan!
Maak geheel naar wens je eigen graffiti paneel of gezamenlijke kunstwerken.
Voor een creatieve dag vol plezier zit je altijd goed bij Graffitifun!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij Graffitifun uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, ze kunnen beginnen met het ontwerpen van hun design! Hier ondersteunen wij hun natuurlijk wel in door uitleg te geven over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen stijl.

Graffiti spuiten is best een intensieve activiteit, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze zijn de verschillende aangebrachte verflagen als het goed is droog.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Wanneer de deelnemers hun persoonlijke graffitkunstwerk hebben afgemaakt, mogen ze op het einde van de dag nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een bijzondere dag op unieke wijze af!

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Apeldoorn!

Boek nu jouw graffiti workshop in Apeldoorn

Plan nu een unieke graffiti workshop in Apeldoorn bij Graffitifun! De deelnemers zijnde gehele workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Ze doen ervaring op met het aanbrengen van verschillende verflagen en werken van begin tot eind aan hun eigen paneel of kunstwerk. Hierbij worden zij uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Apeldoorn aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Apeldoorn!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.