Graffitifun Europa

Graffiti workshop Apeldoorn

Opzoek naar een Graffiti workshop in Apeldoorn? Maak dan kennis met Graffitfun! Boek nu bij ons op locatie of op een eigen locatie naar keuze jouw graffiti workshop in de omgeving van Apeldoorn!

Graffitifun verzorgd de meest toffe en uitgebreide- leukste graffiti workshops voor iedereen. Ons advies is om bij ons op locatie te komen, maar op eigen locatie is ook altijd een mogelijkheid. We verzorgen graffiti events, bedrijfsuitjes en schoolworkshops aan door heel Nederland en het buitenland! Voor onze exclusieve graffiti workshops raden wij altijd aan bij ons op locatie te komen in Apeldoorn zo voorkomt je zorgen bij slecht weer en kan je een echte unieke graffiti belevenis ervaren! Ook voor een creatief bedrijfsuitje, personeelsuitje, vrienduitje of kinderfeestje zit je bij ons goed!

Opbouw workshop bij Graffitifun

Een graffiti workshop bestaat bij Graffitifun uit een uitgebreid en compleet programma inclusief privé artiest(en) en alle materialen. We beginnen de dag met het geven van een leuke en informatieve inleidende presentatie, hierbij mogen deelnemers uiteraard vragen stellen. Vervolgens krijgen de deelnemers een vel papier en een potlood, ze kunnen beginnen met het ontwerpen van hun design! Hier ondersteunen wij hun natuurlijk wel in door uitleg te geven over het maken van graffiti ontwerpen. Nadat het ontwerp op papier is getekend, kunnen we beginnen met het spuiten van een eigen graffiti kunstwerk of een paneeltje geheel naar eigen stijl.

Graffiti spuiten is best een intensieve activiteit, daarom nemen we halverwege even een korte pauze voor wat snacks en drinken. Na de pauze zijn de verschillende aangebrachte verflagen als het goed is droog.  Na het drogen gaan we verder met het afmaken van de graffitikunstwerken. Wanneer de deelnemers hun persoonlijke graffitkunstwerk hebben afgemaakt, mogen ze op het einde van de dag nog eens kosteloos op een echte graffiti muur spuiten (taggen) en krijgen ze een leuke graffiti rondleiding tour langs honderden meters aan graffiti muren. Met een leuke groepsfoto en eigen Graffitifun certificaat/diploma sluiten we een bijzondere dag op unieke wijze af!

Apeldoorn staat trouwens vol met vele kunstbeelden ook en allerlei culturele beelden. Zoals de rode muur, letter B, de Kus, Zand, en meer.
Een kale muur is saai om naar te kijken en valt weinig te beleven. Hang er een schilderij op, en niet alleen de muur maar de hele ruimte verandert en zo ook de complete muur en sfeer. Zo is het ook in de stad: prima ingericht, maar hier en daar kan de buitenruimte wel wat extra’s gebruiken. Gemeente Apeldoorn investeert in kunst in de stad. Kunst die plekken laat veranderen van saai naar interessant en leuk om naar te kijken.

Boek nu bij ons je leukste en meest exclusieve graffiti workshop in Apeldoorn!

Boek nu jouw graffiti workshop in Apeldoorn

Plan nu een unieke graffiti workshop in Apeldoorn bij Graffitifun! De deelnemers zijnde gehele workshop creatief bezig en leren de kunst van het graffiti spuiten van een echte graffiti artiest! Leer de echte graffiti kunst kennen! Hierbij worden de deelnemers uitgebreid begeleid en krijgen ze uitleg met duidelijke stappen en technieken.

Wij bieden deze Graffitifun graffiti workshops in Apeldoorn aan voor iedereen, denk hierbij aan graffiti kinderfeestjes, bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestjes, vrienden- familie uitjes, instellingen, scholen, vakantieparken en evenementen, allemaal in de omgeving van Apeldoorn!

PLAN EEN WORKSHOP

Toch opzoek naar een Graffiti Workshop op een andere locatie dan Apeldoorn?

Geen probleem! Graffitifun biedt graffiti workshops aan op de volgende locaties in Nederland, België en zelfs Frankrijk:

Comments are closed.